Gość: Renata IP: 192.39.188.* 13.10.04, 15:33 Czy mogę zareklamować pewną małą knajpkę (może raczej bar) z pysznym jedzonkiem bezmięsnym w Warszawie przy ul. Szpitalnej? Jadłam tam w piątek i jedzonko było wyborne i .... tanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: Reklama? 13.10.04, 15:39 Jak ktoś z warszawy to juz wie co to za przybytek:) m. Odpowiedz Link Zgłoś
nina_31 Re: Reklama? 13.10.04, 15:41 Ja z Warszawy a nie wiem! Zareklamuj, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Reklama? IP: 192.39.188.* 13.10.04, 15:42 Green way. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.hanna green way IP: *.kabel.telenet.be 13.10.04, 17:58 to chyba jeden z nowych 'restaurant chains' bo tez ich mam w poblizu, a mieszkam w Gandawie. Ciekawam, czy serwuja to samo wegetarianskie jedzenie? Podaj cos z menu to porownamy Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Hmmm.... 13.10.04, 18:06 ...wygląda na to że to ta sama polska sieć jest u Ciebie.Co prawda Gandawa nie jest wymieniona na ich stronie ale są np. w Wiedniu.A jadłospis znajdziesz tutaj: www.greenway.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Hmmm.... 13.10.04, 19:11 W Łodzi też są. Chciałam tam kiedyś coś zjeść ze swoim facetem. Nie jesteśmy wege, ale chcieliśmy się zorientować co tam podają, bo często jemy dania bezmięsne. Tymczasem połowy rzeczy z menu już nie było (godz. 18.00), obsługa była średnio uprzejma i raczej zniecierpliwiona. Może mieli kiepski dzień. Bo nie chciałabym wierzyć w opinię, którą czytałam niedawno na tym forum: że w knajpkach wegetariańskich obsługa jest jakaś niemrawa, jakby anemiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lomas W Krakowie 13.10.04, 19:38 też są i też z uprzejmością kiepsko, ale czasem można cos niezłego upolować kiedyś jadłam takie fajne kuleczki serowe z ryżem. Ale w Krakowie można bezmięsnie zjeść lepiej i taniej w innych miejscach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanilka Re: Reklama? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 19:16 Ostatnio chyba pisała o nich Nobullshit i raczej miała średnie wrażenia, ale mogłam coś pomylić w nazwach. Odpowiedz Link Zgłoś
delari w trojmiescie tez:) 13.10.04, 20:03 a w trojmiescie green way'ow mamy 5:) i ja osobiscie sobie chwale, jedzonko jest dobre, tanie i chyba zdrowe;) Co do lokum to roznie bywa, w Gdyni ekstra, w Sopocie miejsce dobre ale taka buda jak kebab:/ ogolnie w uczeszczanych miejscach, czesto wypelnione ale bardzo lubie tam cos zjesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: w trojmiescie tez:) 13.10.04, 21:30 Najlepszy jest ten przy kolejce na Żabiance.Najmniejszy chyba na świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Reklama? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.10.04, 21:23 Z całą sympatią dla Renaty, którą miałam przyjekność poznać w realu, i która mi Green Way poleciła, kopiuję moję "recenzję" z forum "Przy kuchennym stole": A po kinie poszłam na lunch do Green Way - taki wegetariański szybki barek, chyba sieciówa. Zupa z soczewicy była dość dobra, natomiast warzywa curry nie miały smaku żadnego. W ogóle po dzisiejszej wizycie raczej tej knapki warszawiakom nie polecam, bo: - kolejki i ciasno - obsługa niemrawa strasznie - nota bene, zaobserowałam prawidłowośc, że w knajpach wege obsługa zawsze jest niemrawa. Siły nie mają? A może moja próba losowa za mała? Bo mam na myśli jeszcze Guru przy Brackiej - do wszystkiego idzie zestaw surówek ewidentnie niewłasnej roboty, taka klasyka PRL-u Ale jest niedrogo - dania po 7, 8 złotych. No i może z tym curry miałam pecha, a reszta jest pyszna i wyrazista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit PS. Dam im jeszcze jedną szansę n/t IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.10.04, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: PS. Dam im jeszcze jedną szansę n/t 13.10.04, 21:32 A somosy jadłaś?Mnie bardzo smakowały,z sosem indyjskim zdaje się,ale to było juz dość dawno.Ostatnio kupuję tam ciastka morelowe i te zwijaski daktylowe.Smaczne bardzo,szczególnie te morelowe.No i skutecznie zapychają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Samosy akurat wyszły :( n/t IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.10.04, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś