qubraq 17.12.04, 18:13 Czy wiecie że na dzis kobitki wyznaczyły nam święto? Nie wierzycie? - to zajrzyjcie do kalendarza! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WAWA Re: Panowie! IP: *.spm.pl / *.spm.pl 17.12.04, 18:38 CZYŻBY 40 MĘCZENNIKÓW? (NIE MAM KALENDARZA POD RĘKĄ I ZGADUJĘ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Panowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:14 a mój książkę czyta...w takim dniu...przed laty łaził Odpowiedz Link Zgłoś
cytryniec Re: Panowie! 17.12.04, 22:44 Olimpii Łukasza Tak mi wyszło w kalendarzu. Olimpii... BO TY NIE ROZUMIESZ CO DO CIEBIE MÓWIĘ!!!!!! Łukasz, czego szukasz wszystkojestnaswoimmiejscuodstulatjaniewiemczłowiekujakmożnatakbałaganićnoprzeci eżtojesttuatojesttualbotamwystarczyrękęwyciągnąć...... :) Św. Lobotomii?? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Panowie! 18.12.04, 09:50 A to nie trwa juz przez caly rok? Zmykam szybciutko... Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Panowie! 20.12.04, 15:12 Przepraszam, znowu zwalczałem wirusa tym razem Bloodhound'a, którego mi zgłosił mój Norton więc się musiałem odciąć żeby nadawca mi nie wskoczył na plecy ... ŁAZARZA A. Odpowiedz Link Zgłoś