Gość: Czegie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:02 jak zrobić grenadiera/zamrożony i ma ośći.pomóżcie.nigdy nie robiłam.Ta strona jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f Re: Grenadier 13.01.05, 10:03 Prosze tu z Czarnrj Oliwki, ale jak widac z nim, jak z akazda ryba mozna: Składniki: - filet z grenadiera, - żółty ser, - koperek, - masło ziołowe, - przyprawy do ryb, - folia aluminiowa. Jak przyrządzić? Mega szybkie danie. Grenadiera poporcjowac, posypać przyprawami,posmarowac maslem ziołowym. Nastepnie ułozyc na foli aluminiowej, posypac koperkiem, polożyc kilka plasterków sera i na ser troszke masła. zawinac w folię wstawic do piekarnika lub na wrzuciac na ruszt grila. piec jakies 20 minut. Podawac z surówkami. Potrzebne przybory: Folia aluminiowa. ............................... ........." Mozesz smazyc, zapiekac, ugotowac, udusic - wlasciwie co chcesz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czegie Re: Grenadier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:35 dzieki.tylko czy rozmrozić/jest to cała tuszka/juz się wystraszyłam ,że grenadier jest cały z wody/tak przeczytałam/kiedys mi się rozpadł.nie wiem w czym tkwi tajemnica, bo to smaczna ryba.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: Grenadier 13.01.05, 10:43 rozmróź. Najlepiej od razu w mleku niech odmarza. To i złagodzi jego morskość. A potem do dzieła! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: Rozmrażam 13.01.05, 10:58 na sitku a potem z chichotem maniaka pęsetą wyciągam ości - ale WARTO!!!...))) Odpowiedz Link Zgłoś