Gość: ola IP: *.home.cgocable.net 13.01.05, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziuunia Re: dziunia, dzieki za krówki, są perfect! 13.01.05, 17:10 Cieszę się że Ci wyszły i mam nadzieję,że nie musiałaś ich gotować bardzo długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dziunia, dzieki za krówki, są perfect! IP: *.home.cgocable.net 14.01.05, 02:46 gotowałam 2,5 godziny. Nie miałam mleka w domu więc wzięłam kremówke. Tyle ile mi podałas - po równo - ja dałam 1,5 szklanki cukru i 1,5 kremówki. No i gotowałam na malutkim ogniu i często mieszałam (czas zerwany w kuchni przez 2,5 godz.):). Tak jak mi podałas dodać łyżkę masła na koniec (lub dwie) jeszcze na ogniu. Zamieszać na ogniu do rozpuszczenia i zdjąć z ognia. Mam je tydzień w lodówce (bo ja tylko jem, a dużo:) mój mąż ma choresterol :( ...i dalej się ciągną jak prawdziwe mordoklejki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA Re: dziunia, dzieki za krówki, są perfect! IP: *.devs.futuro.pl 13.01.05, 17:14 witam, podaj przepis na te super krowki.pz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.hanna tez robilam krowki IP: *.access.telenet.be 13.01.05, 17:17 i, niestety, mocno spaliwalam i garnek i jego zawartosc (chcialam, zeby krowki byly mocno karmelowe)....Ale bede jeszcze raz probowac Odpowiedz Link Zgłoś