Dodaj do ulubionych

Mikser Assistent AEG - warto kupić?

IP: *.chello.pl 24.02.05, 09:34
AEG - to dobra firma? Ma ktoś może ten mikser?:

www.kupsprzedaj.pl/ks-item,263271.asp
Błędnie podano - misa ma 3l (1,5 kg produktów mozna miksować)
Mam okazję kupić go taniej, sąsiadka nakupiła różnych sprzętów w Media Markt
(były takie 3 dni bez VAT!) i teraz chce odstąpić "nadwyżki". Warto?
Obserwuj wątek
    • dziuunia Re: Mikser Assistent AEG - warto kupić? 24.02.05, 09:39
      Jeżeli cena jaka wystawiła sąsiadka jest mniejsza od 200 zł to ja bym
      kupiła.AEG to dobra firma,a robot ma dość wysoką moc jak na roboty do użytku
      domowego,no i misa jest stalowa co tez podwyższa wartośc urządzenia i komfort
      użytkowania.10 zakresów prędkości to też dużo,no i jest też przycisk turbo.
      • Gość: ula Re: Mikser Assistent AEG - warto kupić? IP: *.chello.pl 24.02.05, 10:14
        Kupuję! - skoro tak doswiadczona w kuchni osoba jak Ty (podziwiałam efekty na
        zdjęciach!) poleca to urządzonko.
        Dziękuję
        • dziuunia Re: Mikser Assistent AEG - warto kupić? 24.02.05, 10:30
          Mam nadzieję że będziesz zadowolona :)
    • basiul a ile sąsiadka sobie za niego życzy? 24.02.05, 13:20
      ja kupiłam ostatnio robot BOSHa, kosztował dużo, ale naprawdę warto. moze nie
      warto kupować na siłę od sąsiadki tylko rozejrzeć się i dokonać wyboru bardziej
      przemyślanego? w sumie nie bardzo mogę sie wypowiedzieć na temat AEG bo mikser
      mam Zelmera (też bardzo sobie chwalę) a robot BOSha. ale pozdrawiam i miłego
      użytkowania.
      Basia
      • Gość: ula Re: a ile sąsiadka sobie za niego życzy? IP: *.chello.pl 24.02.05, 15:21
        220zł, ja go już kiedyś oglądałam w Media Markt, kosztuje z VAT-em ok. 300 zł,
        więc nawet "opuściła" kilkanascie zł.
        Tez mam Zelmera,już baaardzo długo mi służy, ale zawsze chciałam mieć takiego
        z misą, oglądałam różne "kombajny", jest dużo całkiem fajnych "modeli" ale ja
        mam małą kuchnię i zniechęca mnie ciągłe składanie, montowanie, utykanie części
        po szafkach, taki nieduży mogę miec "pod ręką" , wydaje się solidny,
        mieszadełka ma też w całości stalowe bez odrobiny plastiku, to jedyny w "moim"
        Media Markt ze stalową misą. Ostatnio "naszło" mnie na wymianę starych urządzeń
        w kuchni, były naprawdę już wysłużone, sokowirówka np. czasem już "nie
        odpalała" no i była ogromniasta, nowa Philipsa jest dużo mniejsza, co prawda
        mniej też "pojemna", ale sok jest zdecydowanie klarowniejszy i łatwiej i
        szybciej się ją myje.
        Po ostatnich "ciekawostkach" w TV na temat produkcji żelatyny - zastanawiam się
        nad urządzeniem do przygotowywania jogurtu - warto?
        • dziuunia co do jogurtu... 24.02.05, 15:27
          ...to powiem że warto mieć jogurtownicę.Koszt jednego słoiczka takiego jogurtu
          to ok.25-30 groszy.Fakt że smaków tylu co w sklepie nie da się osiągnąć ale
          przynajmniej wiadomo co jest w środku.Niektórzy twierdzą że tak samo można
          przygotowac jogurt w termosie obiadowym ale w przypadku jogurtownicy mamy
          pewność że temperatura jest cały czas taka sama.Ja nie tak dawno kupiłam
          jogurtownicę Ariete,była akurat w promocji w Makro za 60 zł.I polecam taką
          samą.Warto też zajrzeć na allegro bo ktos sprzedaje prawie identyczne nowe
          urządzenia sprowadzane z Niemiec ale dużo taniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka