Gość: ivi IP: *.server.ntli.net 22.03.05, 18:24 kupilam matyjasy w oleju co dalej mam robic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f Re: sledzie 22.03.05, 21:08 Ivi, mozesz je wymyc w wodzie biezacej zimnej, i teraz pole do popisow:-) Rozno smakowe, pierzynkow, musztardowe, smakowe - owocowe, jakie sobie zamarzysz. W wyszukiwarce masz ponad 300 roznych propozycji...Tylko wpisz "sledzie", "sledzik" w "temat. Odpowiedz Link Zgłoś
skupionyedi Re: sledzie 27.03.05, 01:32 jacek1f napisał: > Ivi, > mozesz je wymyc w wodzie biezacej zimnej, i teraz pole do popisow:-) > Rozno smakowe, pierzynkow, musztardowe, smakowe - owocowe, jakie sobie > zamarzysz. > W wyszukiwarce masz ponad 300 roznych propozycji...Tylko > wpisz "sledzie", "sledzik" w "temat. Ona kupiła śledzie w oleju. Nie sądzę, żeby zachodziła potrzeba mycia ich w wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVI Re: sledzie IP: *.server.ntli.net 27.03.05, 01:57 JUŻ SOBIE PORADZIŁAM DZIĘKI JACKOWI ZROBIŁAM NA CZTERY SPOSOBY!ALE DZIEKI ZA TROSKE! Odpowiedz Link Zgłoś