Gość: barilla IP: 168.12.253.* 24.04.05, 12:18 Jak w temacie.Sałatka szopska...Hahahahahah.... Śmieszy mnie, że płacicie abonament za/na takie programy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soma Re: partacz Makłowicz IP: *.chello.pl 24.04.05, 15:10 ty nie płacisz abonamentu i dlatego uważaasz się za mądrzejszą nie tylko od tych, którzy płaca, ale i od Makłowicza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca Re: partacz Makłowicz IP: *.dsl.pipex.com 24.04.05, 15:55 ale w czym lezy problem? salatka szopska jest smieszna, Maklowicz zle ja przygotowal, czy nie nalezy robic programow o salatkach szopskich w telewizji publicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc-bęc Re: partacz Makłowicz IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:12 w tym problem , że barilla ma ze sobą poważny problem i usiłuje prowokować , dziś już jego/jej jeden chamski wątek został usuniety w całości z innymi postami barilla to trollisko Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 07:56 Być może chodzi o to, że Makłowicz robił wczoraj szopską sałatę (tzn. nie robił wczoraj - ale wczoraj w TV ten odcinek leciał :-)) z serem fetą, a nie solanem,jak w oryginale, ale skąd w Australii wziąć solan? A ja pamiętam przepis na tę szopską salatę w ksiażce Kuchnia pełna cudów, tam zamiast solana, niedostępnego w sklepach, polecano oscypka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: partacz Makłowicz IP: *.cst.tpsa.pl 25.04.05, 12:35 nie robil z feta (tak bylo tylko w opisie na ekranie), robil z orginalnym bulgarskim serem (tak przynajmniej twierdzil jego gosc) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 13:15 Ano właśnie byłam w trakcie robienia czegoś smacznego na obiad i mniej słyszałam, a więcej patrzyłam i mi się ten napis - feta - w oczy rzucił. Jeżeli robił jednak z solana, to już nie wiem, czego barrila się czepia. Dla zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 14:49 Robil z oryginalnym bulgarskim serem jakas nazwa podobna do "słoniny" :-) pamietam dobrze, bo mi utkwilo w glowie, ze nalezy zetrzec na tarce, a ja zawsze kroje. wiec o co chodzi autorowi wątku, nie mam zielonego pojecia, chyba czepianie sie dla zasady, a sam jest pewnie znakomitym kucharzem i wszystko wie najlepiej, w przeciwienstwie do Malkowicza i niektorych z Was :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 14:55 Czy przepisy Makłowicza można gdzieś znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: jak dlugo?? 25.04.05, 17:53 Można, można Zajrzyj tu: kuchnia.mckornik.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Przepisy Makłowicza w necie 25.04.05, 17:54 No, teraz dobry temat, bo przedtem coś głupiego mi się wkleiło :-) Oczywiście link: kuchnia.mckornik.com/ Odpowiedz Link Zgłoś