Dodaj do ulubionych

partacz Makłowicz

IP: 168.12.253.* 24.04.05, 12:18
Jak w temacie.Sałatka szopska...Hahahahahah.... Śmieszy mnie, że płacicie
abonament za/na takie programy.
Obserwuj wątek
    • luego Re: partacz Makłowicz 24.04.05, 13:52
      ?? A cos konkretniejszego?
    • Gość: soma Re: partacz Makłowicz IP: *.chello.pl 24.04.05, 15:10
      ty nie płacisz abonamentu i dlatego uważaasz się za mądrzejszą nie tylko od
      tych, którzy płaca, ale i od Makłowicza?:)
    • Gość: nesca Re: partacz Makłowicz IP: *.dsl.pipex.com 24.04.05, 15:55
      ale w czym lezy problem?
      salatka szopska jest smieszna, Maklowicz zle ja przygotowal, czy nie nalezy
      robic programow o salatkach szopskich w telewizji publicznej?
      • Gość: bęc-bęc Re: partacz Makłowicz IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 16:12
        w tym problem , że barilla ma ze sobą poważny problem i usiłuje prowokować ,
        dziś już jego/jej jeden chamski wątek został usuniety w całości z innymi
        postami
        barilla to trollisko
        • janiolka Re: partacz Makłowicz 24.04.05, 17:03
          wlasnie, typowe trolowanie :(
          • nchyb Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 07:56
            Być może chodzi o to, że Makłowicz robił wczoraj szopską sałatę (tzn. nie robił
            wczoraj - ale wczoraj w TV ten odcinek leciał :-)) z serem fetą, a nie
            solanem,jak w oryginale, ale skąd w Australii wziąć solan?

A ja pamiętam przepis na tę szopską salatę w ksiażce Kuchnia pełna cudów, tam
            zamiast solana, niedostępnego w sklepach, polecano oscypka.
            • Gość: szadoka Re: partacz Makłowicz IP: *.cst.tpsa.pl 25.04.05, 12:35
              nie robil z feta (tak bylo tylko w opisie na ekranie), robil z orginalnym
              bulgarskim serem (tak przynajmniej twierdzil jego gosc)
              • nchyb Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 13:15
                Ano właśnie byłam w trakcie robienia czegoś smacznego na obiad i mniej
                słyszałam, a więcej patrzyłam i mi się ten napis - feta - w oczy rzucił.
                Jeżeli robił jednak z solana, to już nie wiem, czego barrila się czepia. Dla
                zasady?
            • mantha Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 14:49
              Robil z oryginalnym bulgarskim serem jakas nazwa podobna do "słoniny" :-)
              pamietam dobrze, bo mi utkwilo w glowie, ze nalezy zetrzec na tarce, a ja
              zawsze kroje. wiec o co chodzi autorowi wątku, nie mam zielonego pojecia, chyba
              czepianie sie dla zasady, a sam jest pewnie znakomitym kucharzem i wszystko wie
              najlepiej, w przeciwienstwie do Malkowicza i niektorych z Was :-))))
              • meduza7 Re: partacz Makłowicz 25.04.05, 14:55
                Czy przepisy Makłowicza można gdzieś znaleźć?
                • nchyb Re: jak dlugo?? 25.04.05, 17:53
                  Można, można
                  Zajrzyj tu:
                  kuchnia.mckornik.com/
                  • nchyb Przepisy Makłowicza w necie 25.04.05, 17:54
                    No, teraz dobry temat, bo przedtem coś głupiego mi się wkleiło :-)
                    Oczywiście link:
                    kuchnia.mckornik.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka