Gość: mimbla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:04 czy ktoś próbowował/widział w sklepie/zna cenę?? Ja właśnie zobaczyłam reklamę w TV i jestem ciekawa opinii i danych..:) Z góry dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Pizza Knorr...?? 11.05.05, 12:09 obawiam się, że na Forum mało fanów firmy K ... jeśli pizza jest takiej jakości jak ich sosy, proszki to wolę nie próbować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: Pizza Knorr...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:22 No rozumiem..;) Ale nie wiedziałam, ponieważ na tym forum nie bywam zbyt często. Nie chciałam nikogo drażnić, po porstu ciekawość nowinki. Ale chyba kupię i sama wypróbuję Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolinka Re: Pizza Knorr...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:45 Pizzy Knorra nie jadłam ale jadłam ich kebab-pyszny!!! Tylko najlepiej na 2osoby zrobić 2 opakowania bo śmierdzi malizną :). Ale produkty Knorra są w ogóle pycha!! Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 22:16 ale nie wiesz że dlatego "pycha" bo dodają chemii, tyle ile się da, ale żeby komisje d/s żywienia nie zakończyły ich dzałań... ew. te komisje są przekupione Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 23:44 Fakt, kebab niezły. Lasagna zresztą też, zwłaszcza po dodaniu własnych ziół. Najważniejsze, że i jedno i drugie robi się bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 23:45 co to jest Kebeb i Lasagna Knorr? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 23:58 może są to najnowsze wynalazki Knorra ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 08:52 Karton, a w środku ciasto w proszku, sos w proszku, zioła w proszku, ser w proszku. Dodajesz wodę, mieszasz i masz wspaniałe, aromatyczne danie w 5 minut. I w zależności od obrazka na pudełku wyjdzie Ci z tego pizza, lasania albo kebab. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pauluchna Ja widziałam pizze w markecie 17.05.05, 10:51 "Piotr i Paweł" w Poznaniu za 8 zł. Pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: Ja widziałam pizze w markecie 17.05.05, 11:29 sprzedaja w kazdym markecie w pudelkach takich jak ryz kosztuje ok.6 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ja widziałam pizze w markecie 17.05.05, 11:35 Niezly zarobek dla producenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anamej Re: Pizza Knorr...?? IP: 213.227.80.* 17.05.05, 13:14 a jakby narysowali kurczaka to byłby kurczak... w proszku! Wzywam do bojkotowania firmy Knorr - nie można zrobić lasagne z pięc minut! No po prostu nie da się, chyba że ktoś zamienia kuchnie na laboratorium chemiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaop Re: a 17.05.05, 14:54 jesli jadasz majonez to jadasz i jajka w proszku :-) zreszta nie tylko w tym sa jajka w proszku, ot chocby makaron jajeczny. Smacznego ;-) Dzis nie ma produktow bez chemii chyba ze ma sie wlasna krowe, swinie i kury na Mazurach, ale i to nie jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: a 17.05.05, 15:12 basiaop napisała: > jesli jadasz majonez to jadasz i jajka w proszku :-) sproszkowanych jajek w formie majonezu nie jadam (bo i majonezu nie lubię) makaron jajeczny? proszę bardzo, tyle że własnoręcznie (albo rękami mamy:-) zrobiony (więc świeże jaja dodaję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Pizza Knorr...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:21 Lepiej zrób sama:) Dostalam kulę ciasta od kolegi, a reszta to własna inwencja - jest pycha!! I na pewno lepsza niż Knorra czy mrożona :) Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 14:56 Widziałam w Realu 1 opakowanie 6,50! Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 14:57 Ja mam dwie lewe rece do pieczenia ciast, nie wyszly mi muffinki (a w szystkim tu wychodza, popsulam 2 razy), nie wyszlo ciasto amerykanskie, a murzynek wyszedl ale za slodki. Piekne zdjecia sa w galerii, piekne ciasta itp, ale mi srednio wychodza, co prawda nie ostatnia klapa ale nikt sie nie zazera ze smakiem moimi wypiekami. No to sie nauzalalam bo jak widze reklame pizzy w proszku w TV z haslem "ZAWSZE WYCHODZI" to sama mam chec sie skusic, bo wiem ze jak zrobie zwykle ciasto z drozdzami itp sama, to pewnikiem nie wyjdzie ;-(( Sosow Knorra i sproszkowanych produktow nie lubie, nie robie ale ale...... korci mnie, a nie chce byc 5-minutowa gospodynia w fartuchu Knorra ;-) No i co by tu zrobic? Czy jest faktycznie ciasto na pizze ktore WYJDZIE ZAWSZE? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch ciasto do pizzy 17.05.05, 15:03 rozejrzyj się za gotowym ciastem do pizzy - sprzedawane jest w takich rulonach jak francuskie mrożone. Płat takiego ciasta wałkujesz na jaką grubość chcesz, okładasz tym co lubisz i masz pewność, że nie strujesz ani siebie, ani rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: ciasto do pizzy 17.05.05, 15:12 Bede sie upierac przy ciescie, ktore moge zrobic wlasnymi niezdolnymy do ciast rekoma bo to jest moj punkt honoru zeby sie nauczyc i zrobic taka dobra pizze wloska na jaka biegam na swoim osiedlu, BTW nie poddaje sie w produkcji okropnych ciast wiec naucze sie nawet robic tarty, ale potrzebuje przepisu dla sieroty ciastowej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt monia, nie poddawaj się 17.05.05, 15:30 praktyka czyni mistrza.. mój brat tak się nauczył robić ciasto na pizzę, że nikt w mojej rodzinie nie może mu dorównać (sekretem jest ponoć długie wygniatanie, od którego ciasto robi się ciepłe i miękkie - taka trochę zabawa jak ugniatanie plasteliny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: monia, nie poddawaj się 17.05.05, 15:54 no pewnie, ze sie nie poddam, mysle ze przy tej ilosci popsutego ciasta, to juz niejeden by wymiekl ;-)) ale z tym ugniataniem to faktycznie "meska" sprawa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee Re: monia, nie poddawaj się 17.05.05, 16:18 dokładnie - trening czyni mistrza... a warto się nauczyć robić własne ciasto bo nie dość że to smaczniejsze, ale zdrowsze, poza tym tańsze... a to nie jest jakis tam mega wyczyn... tzn ja rozumiem że nie to takie strasznie proste, ale z czasem można to w pełni opanować a pizza z proszku..... obrzydliwa chemia, nie trujmy się jak nie musimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: craig Re: Pizza Knorr...?? IP: 213.77.51.* 20.05.05, 13:10 a wie ktoś jak tytuł ma piosenka w rekklamie pizzy knorra Odpowiedz Link Zgłoś