Dodaj do ulubionych

Pizza Knorr...??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:04
czy ktoś próbowował/widział w sklepie/zna cenę??
Ja właśnie zobaczyłam reklamę w TV i jestem ciekawa opinii i danych..:)
Z góry dzięki za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Pizza Knorr...?? 11.05.05, 12:09
      obawiam się, że na Forum mało fanów firmy K ...
      jeśli pizza jest takiej jakości jak ich sosy, proszki to wolę nie próbować ;)))
    • Gość: mimbla Re: Pizza Knorr...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:22
      No rozumiem..;) Ale nie wiedziałam, ponieważ na tym forum nie bywam zbyt często.
      Nie chciałam nikogo drażnić, po porstu ciekawość nowinki. Ale chyba kupię i sama
      wypróbuję
      Pozdrawiam:)
    • Gość: Karolinka Re: Pizza Knorr...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:45
      Pizzy Knorra nie jadłam ale jadłam ich kebab-pyszny!!! Tylko najlepiej na
      2osoby zrobić 2 opakowania bo śmierdzi malizną :). Ale produkty Knorra są w
      ogóle pycha!!
      • mamaemmy JEST KEBAB??? 16.05.05, 21:50
        Jest kebab????
      • j-lee Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 22:16
        ale nie wiesz że dlatego "pycha" bo dodają chemii, tyle ile się da, ale żeby
        komisje d/s żywienia nie zakończyły ich dzałań... ew. te komisje są przekupione
        • eirinn Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 23:44
          Fakt, kebab niezły. Lasagna zresztą też, zwłaszcza po dodaniu własnych ziół.
          Najważniejsze, że i jedno i drugie robi się bardzo szybko.
          • marghe_72 Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 23:45
            co to jest Kebeb i Lasagna Knorr?
            • paprotka-gd Re: Pizza Knorr...?? 16.05.05, 23:58
              może są to najnowsze wynalazki Knorra ; )
            • brunosch Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 08:52
              Karton, a w środku ciasto w proszku, sos w proszku, zioła w proszku, ser w proszku.
              Dodajesz wodę, mieszasz i masz wspaniałe, aromatyczne danie w 5 minut. I w
              zależności od obrazka na pudełku wyjdzie Ci z tego pizza, lasania albo kebab.
              ;)))
              • e._ Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 08:57
                A ile to kosztuje? I gdzie sprzedają?
                • pauluchna Ja widziałam pizze w markecie 17.05.05, 10:51
                  "Piotr i Paweł" w Poznaniu za 8 zł.
                  Pozdrawiam
                  Paula
                  • szpiczak Re: Ja widziałam pizze w markecie 17.05.05, 11:29
                    sprzedaja w kazdym markecie w pudelkach takich jak ryz kosztuje ok.6 zeta
                    • linn_linn Re: Ja widziałam pizze w markecie 17.05.05, 11:35
                      Niezly zarobek dla producenta...
              • Gość: anamej Re: Pizza Knorr...?? IP: 213.227.80.* 17.05.05, 13:14
                a jakby narysowali kurczaka to byłby kurczak... w proszku! Wzywam do
                bojkotowania firmy Knorr - nie można zrobić lasagne z pięc minut! No po prostu
                nie da się, chyba że ktoś zamienia kuchnie na laboratorium chemiczne.
    • marghe_72 Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 13:41
      mięso w proszku?
      Mniam :))
      • e_katt a 17.05.05, 14:28
        jajka w proszku?
        też nie najgorzej brzmi..;)
        • basiaop Re: a 17.05.05, 14:54
          jesli jadasz majonez to jadasz i jajka w proszku :-) zreszta nie tylko w tym
          sa jajka w proszku, ot chocby makaron jajeczny. Smacznego ;-) Dzis nie ma
          produktow bez chemii chyba ze ma sie wlasna krowe, swinie i kury na Mazurach,
          ale i to nie jest pewne.
          • e_katt Re: a 17.05.05, 15:12
            basiaop napisała:

> jesli jadasz majonez to jadasz i jajka w proszku :-)

sproszkowanych jajek w formie majonezu nie jadam (bo i majonezu nie lubię)
            makaron jajeczny? proszę bardzo, tyle że własnoręcznie (albo rękami mamy:-)
            zrobiony (więc świeże jaja dodaję)
    • Gość: emi Re: Pizza Knorr...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 14:21
      Lepiej zrób sama:) Dostalam kulę ciasta od kolegi, a reszta to własna inwencja -
      jest pycha!! I na pewno lepsza niż Knorra czy mrożona :)
      • bedada Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 14:56
        Widziałam w Realu 1 opakowanie 6,50!
      • monia_77 Re: Pizza Knorr...?? 17.05.05, 14:57
        Ja mam dwie lewe rece do pieczenia ciast, nie wyszly mi muffinki (a w szystkim
        tu wychodza, popsulam 2 razy), nie wyszlo ciasto amerykanskie, a murzynek
        wyszedl ale za slodki. Piekne zdjecia sa w galerii, piekne ciasta itp, ale mi
        srednio wychodza, co prawda nie ostatnia klapa ale nikt sie nie zazera ze
        smakiem moimi wypiekami.

No to sie nauzalalam bo jak widze reklame pizzy w proszku w TV z
        haslem "ZAWSZE WYCHODZI" to sama mam chec sie skusic, bo wiem ze jak zrobie
        zwykle ciasto z drozdzami itp sama, to pewnikiem nie wyjdzie ;-((

Sosow Knorra i sproszkowanych produktow nie lubie, nie robie ale ale......
        korci mnie, a nie chce byc 5-minutowa gospodynia w fartuchu Knorra ;-) No i co
        by tu zrobic? Czy jest faktycznie ciasto na pizze ktore WYJDZIE ZAWSZE?
        • brunosch ciasto do pizzy 17.05.05, 15:03
          rozejrzyj się za gotowym ciastem do pizzy - sprzedawane jest w takich rulonach
          jak francuskie mrożone.
          Płat takiego ciasta wałkujesz na jaką grubość chcesz, okładasz tym co lubisz i
          masz pewność, że nie strujesz ani siebie, ani rodziny.
          • monia_77 Re: ciasto do pizzy 17.05.05, 15:12
            Bede sie upierac przy ciescie, ktore moge zrobic wlasnymi niezdolnymy do ciast
            rekoma bo to jest moj punkt honoru zeby sie nauczyc i zrobic taka dobra pizze
            wloska na jaka biegam na swoim osiedlu, BTW nie poddaje sie w produkcji
            okropnych ciast wiec naucze sie nawet robic tarty, ale potrzebuje przepisu dla
            sieroty ciastowej.
            • e_katt monia, nie poddawaj się 17.05.05, 15:30
              praktyka czyni mistrza..

mój brat tak się nauczył robić ciasto na pizzę, że nikt w mojej rodzinie nie
              może mu dorównać (sekretem jest ponoć długie wygniatanie, od którego ciasto
              robi się ciepłe i miękkie - taka trochę zabawa jak ugniatanie plasteliny :-)
              • monia_77 Re: monia, nie poddawaj się 17.05.05, 15:54
                no pewnie, ze sie nie poddam, mysle ze przy tej ilosci popsutego ciasta, to juz
                niejeden by wymiekl ;-)) ale z tym ugniataniem to faktycznie "meska" sprawa ;-))
                • j-lee Re: monia, nie poddawaj się 17.05.05, 16:18
                  dokładnie - trening czyni mistrza... a warto się nauczyć robić własne ciasto bo
                  nie dość że to smaczniejsze, ale zdrowsze, poza tym tańsze...

a to nie jest jakis tam mega wyczyn... tzn ja rozumiem że nie to takie
                  strasznie proste, ale z czasem można to w pełni opanować

a pizza z proszku..... obrzydliwa chemia, nie trujmy się jak nie musimy
    • Gość: craig Re: Pizza Knorr...?? IP: 213.77.51.* 20.05.05, 13:10
      a wie ktoś jak tytuł ma piosenka w rekklamie pizzy knorra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka