mamamuta 27.05.05, 09:52 bardzo mi smakuje ale jem go tylko z kanapkami. może macie pomysły jak jeszcze można go wykorzystać. może jakieś wypieki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lolla Re: ser typu włoskiego - CAPRI IP: *.chello.pl 27.05.05, 12:09 Wypieki to chyba raczej nie bardzo... Bo to jest taki serek a la mozzarella, wiec bardziej do sałatek... Zreszta ciekawe jakby sie zachowywal po podgzaniu... Probowalas? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamuta Re: ser typu włoskiego - CAPRI 27.05.05, 13:29 nie, nie próbowałam podgrzewać. myślałam o strucli serowej, a może nadzienie do babeczek. spróbuję podgrzać dzisiaj, ale chyba masz racje, on bardziej do sałatek. Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: ser typu włoskiego - CAPRI 27.05.05, 14:24 Smażony krotko na patelni na oliwie z dodatkiem ostrej papryki- pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
pynjeck Roladki z grillowanych baklazanow, 27.05.05, 16:01 a w srodku kazdej roladki slupek serka Capri i listek bazylii. Polac sosem pomodorowym i do piekarnika. Mozna wierzch posypac parmezanem. Odpowiedz Link Zgłoś