Gość: taka jedna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:07 Jakie jeszcze macie propzycje poza tym co jest na stronie wyborczej? czekam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: wegetariański grill 10.06.05, 15:14 camembert+żurawina cukinia z serem kozim i mieta szaszłyk z różnych warzyw połówki gruszek oraz brzwskiwń z serem lazur lub camembert plastry bakłażana boczniaki pieczarki faszerowane serami cebule faszerowane ryżem lub kaszą z przyprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katimai Re: wegetariański grill IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:16 nie wiem co jest na stronie ale ja urzadzam zawsze wegetariankie grile i podaje na nich: - pieczarki ( łebki same solę odrobinę i wkładam kosteczki sera zółtego - pychota ) - serek sie roztapia i je wypelnia - mlode ziemniaczki podgotowane , pokrojone, opruszone przyprawami - papryke ( robie to tak ze na takiej grillowej tacce do pieczenia kroje ja na plasterki, do tego cukinie , troche pieczarek tez w plastrach - solę wypelniam cały pjemnik i zapiekam ) - robie tez tosty chlebek z warzywami (papryka, pieczarki, itp. na to sery układam podpiekam i miodzio ) podaje zazwyczaj z zieloną salatą z pomidorem , ogórkiem w śmietanie do tego piwko no i palce lizać ...:) Odpowiedz Link Zgłoś