Dodaj do ulubionych

Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:27
Witam srdecznie,
kótce wybieam sie do Zakopanego.Lubie dobre jedzenie a tam akurat nie byam
często więc nie mam pojecia gdzie mozna smacznie zjesc. Nie chodzi mi o super
exklusiv lokale.
Pozdrawiam
ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: 83.238.47.* 19.07.05, 20:41
      ostatnio jadłam na Krupówkach pyyyysznego pstraga z borowikami ,polecam :)
      • Gość: ania Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:48
        Tak, dziekuje.A czy ma nazwe ta knajpka/
        • Gość: ja Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: 83.238.47.* 20.07.05, 17:18
          niestety nie pamietam nazwy ,ale to duża knajpka (ogromny wybór ryb i nie
          tylko ) wejście z tego co pamiętam ,to taki mostek pod którym jest staw.PZDRO
    • Gość: fifka Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:16
      Bąkowa Zochylnia , gdzies na obrzeżach miasta, nie tylko dobre jedzenie, ale tez
      atmosfera, codziennie przygrywa gosciom kapela goralska, az sie chce skakac, i
      skakalismy o i to jak, smacznego i dobrej zabawy
      • Gość: ania Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:09
        Wielkie dzieki, czekam na dalsze propozycje:) A moze jakies fajne knajpki na
        piwko?
        • Gość: papu Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:49
          słyszałam ze najlepsze jest "Chłopskie jadło"
    • charl75 Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? 20.07.05, 08:43
      Na piwko polecam isc do Taternikow - droga asfaltowa jak sie idzie do skoczni,
      po lewej stronie. Skromnie, bez rewelacji,ale mozna sie zalapac na opowiesci z
      roznych akcji albo spiew jakis. Ja wspominam bardzo cieplo i uwazaj zeby nie
      zadzwonic dzwonek przy barze!! A co do jedzenia to zaliczylam wszystkie prawie
      knajpy w Zakopcu te lepsze i gorsze i na przyklad na szybki obiad,
      niekoniecznie rujnujacy polecam taki bar, zaraz jak sie schodzi z Krupowek po
      prawej stronie schodzac,zaraz za zakretem:)
      • Gość: ania Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:56
        Super, musze wszystko "zapisac" :-) Odwiedze na pewno , proponowane lokale.
        Moze jeszcze ktos gdzioes był?
    • rachela180 Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? 20.07.05, 10:24
      Góral Burger - rewelacja za mała kasssę :)
      Sabała - wyższa półka, ale chleb jaki dają!!!! :D

Oba na Krupówkach.
      • Gość: ania Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:28
        Podciagam wątek:-)
        • Gość: cornflake_girl Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.07.05, 14:45
          pstrągi w szerokim asortymencie maja na Krupówkach, knajpka lezy po lewej
          stronie, niedaleko stacji kolejki na Gubałówke. Nie pamiętam dokładnie nazwy,
          ale naztwa się "Nad potokiem" albo coś w tym stylu. I faktycznie płynie sobie
          tam gdzies mały potoczek. Jadłam tam pare razy i nie zawiodłam się, choć kiedyś
          dawali większe porcje przy cenach określonych w menu
          • mama_julci22 Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? 20.07.05, 15:02
            A ja polecam europejską na krupówkach w weekend mozna zobaczyc wystep pana
            Rysia?chyba?,i zesikac ze smiechu:):):)ale tylko dla niego tam warto isc..:):):)
            Ogólnie knajpka straszna,jedna karta na cały lokal,troche jak za prl-u
            polecam knajpke/pizzerie pod gubałówką,lokal z placem zabaw dla dzieci i
            przepysze jadło:):):)
            miłej zabawy...
          • Gość: de Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 20.07.05, 23:26
            zapisz sobie koniecznie adres:
            Restauracja
            Pstrąg Górski
            ul. Krupówki 6a,
            34-500 Zakopane
            tel. 206-41-63

to własnie ta knajpa nad potokiem
            wejście przez mostek
            w samej kanjpie na parterze potok widać przez szkalna podłogę
            jadłam w wielu ale tą na prawde polecam
            obsługa super szybka
            porcje mega duże, praktycznie nie do przejedzenia
            sałatek cała wielka micha na osobę
            olbrzymia karta menu
            super klimat
            czysto
            polecam stoliki na pięterku :)))
            jak przyjdziesz lekko głodna nie zjesz całej porcji, zapewniam :)

ja tam zawitam znowu w październiku
            :)))
            • Gość: Marta Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:09
              Podpisuję się obiema łapkami!!!!Pychotka!!!!:)Pozdrawiam "maniaków pstrąga" ;o))
            • Gość: agaka Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.ghnet.pl 22.07.05, 12:24
              Ja też polecam ... !!!!! Pstrągi ekstra! Jadłam już z jabłkami, oscypkiem,
              ziołami i jeszcze parę różnych .. Wszystkie super ...
              A jeśli chodzi o coś mięsnego to super żeberka z metra :) podają w takiej
              knajpko-pizzerio-restauracji ;) Avanti się nazywa??? Qrczę, sorki nie pamiętam
              nazwy, ale jak się schodzi z Krupówek (w stronę Gubałówki) to trzeba skręcić w
              prawo, jakieś 20 m po prawej stronie
              Udanego i samcznego wypoczynku ... :))
              • Gość: ania Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:27
                Ogromnie wielkie dzieki ! jeszcze 3 godz do wyjazdu!!!!!! Patrzac na pogode to
                chyba spedze ten czas w tych knajpach! hhahha
                • evil7 Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? 22.07.05, 14:46
                  jesli chodzi o kulinaria tatrzanskie,to dla mnie zawsze najwiekszym przysmakiem
                  byla fasolka po bretonsku w Pieciu i obowiazkowo szarlotka na deser.po 8
                  godzinach maszerowania nic nie smakuje lepiej.
      • Gość: renata Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 09:19
        zapomniałaś dodać że w Sabale dają pyszny chleb z pysznym smalcem.
    • Gość: millie Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.lshtm.ac.uk / *.lshtm.ac.uk 20.07.05, 17:14
      NAJLEPSZE, po prostu bezkonkurencyjne jedzenie - i olbrzymie porcje - i piwo -
      jest w Kolibecce przy Rondzie Kuznickim.
    • Gość: turystka Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:23
      Niedawno byłam w Zakopanem. Polecam restaurację-pizzerię ADAMO ul.Nowotarska
      10, niedaleko dolnej stacji na Gubałówkę. Smacznie, niedrogo i bardzo duże
      porcje.
      • Gość: ania Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:04
        ale musze zrobic liste z tymi knajpkami:-)
      • mama_julci22 Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? 21.07.05, 12:09
        Gość portalu: turystka napisał(a):

> Niedawno byłam w Zakopanem. Polecam restaurację-pizzerię ADAMO ul.Nowotarska
        > 10, niedaleko dolnej stacji na Gubałówkę. Smacznie, niedrogo i bardzo duże
        > porcje.

Własnie o te knajpke mi chodziło,bardzo bardzo polecam:):):)
    • donkej Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? 21.07.05, 09:34
      Grota przy Granicie (skrzyżowanie Krupówek z Kościuszkami) - miły i
      unowocześniony odwieczny mleczny bar;)
      • Gość: maria Re: Gdzie można dobrze zjesc w Zakopanem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:55
        Konieczne Bąkowa Zochylina /schowek, kryjówka:)/, U Bąka - początek
        ul.Pilsudskiego /pstrąg i tylko pstrąg, mimo innych wybornych dań/.
        A najlepsze są pierogi w Starej Roztoce i szarlotka w Dolinie Pieciu Stawów!!!!
    • Gość: również ania Re: polecam 2 knajpki IP: *.orbis / *.orbis-transport.pl 21.07.05, 15:41
      Polecam dwie knajpki w Zakopku Adamo i Kolibecka w obu przypadkach jedzenie
      palce lizać
      pozdrawiam i smacznego
      • Gość: ania Re: polecam 2 knajpki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:03
        O rany , wielkie dzieki Wszystkim !!!!!!!!!! Jutro wyjezdzam , dam znac jak
        wróce:-) Postaram odwiedzic kazda!
        pozdrawiam
        ania
        • Gość: 1234 Re: polecam 2 knajpki IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 10:51
          w czarnym stawie, w gazdowej kuźni...pychotka mają żarcie-
          ale bym pojechała....ale nie na to żarcie tylko w góry....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka