wellla 09.01.06, 23:50 Szukam przepisu na to ciasto i nic, nie moge znaleźć :( Czy ktoś zna przepis na to ciasto? Ciasto ma nadzienie kremowo - truskawkowe... Wiecie o czym mówię, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: limba Re: Ciasto Kamargo/Camargo IP: *.mos.gov.pl 10.01.06, 09:01 Tu jest przepis na Camargo, ale chyba nie o takie Ci chodzi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=7212354&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ciasto Kamargo/Camargo 10.01.06, 09:06 Tu nie ma przepisu, ale opis ciastek camargo odpowiada temu, co pamietam jako ciasto camargo. www.technolog.friko.pl/technologia/wyr.biszkoptowotl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limba Re: Ciasto Kamargo/Camargo IP: *.mos.gov.pl 11.01.06, 10:33 Ja pamiętam cukienię Camargo na Nowym Świecie, ale ciasta tego nie pamiętam. Moim ulubionym był torcik Marcello. Tu znalazłam zdjęcia tego ciasta robione przez producentów, ale nie widać żeby to było ciasto z kremem truskawkowym - tak jak pisze Wella. Myślę jednak, że przepis można zmodyfikować. biebrza.net/nadbieb/sobies/ciasta/ciasta_of/camar.html www.capri-restauracja.com.pl/galerie/cia/wiecej/?id=119&nr=16&en=61&tyt=Q2lhc3Rh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Ciasto Kamargo/Camargo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:55 Camargo to chyba była sieć cukierni:) Ja się zaopatrywałam na pl.Wilsona, dobre 20 lat temu, a może więcej. Ale tez nie kojarzę, żeby krem był truskawkowy Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ciasto Kamargo/Camargo 11.01.06, 12:12 ...a ja na Pulawskiej. Moim zdaniem torcik byl czekoladowy albo kawowy... Odpowiedz Link Zgłoś