Gość: nena IP: *.netkomp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:17 pomóżcie!! czy jak do ciasta"murzynek"dodam brzoskwinie z puszki"to nic sie nie stanie chodzi mi oto czy ciasto np. nie opadnie a moZe lepiej banany?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyju Re: ciasto murzynek pomocy 15.01.06, 17:33 Improwizuję, ale mam wrażenie, że bezpieczniejsze (choć niekoniecznie smaczniejsze) będą banany - zawierają mniej wody, brzoskwinie mogą Ci się rozplynąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: ciasto murzynek pomocy IP: 193.24.196.* 15.01.06, 18:33 Jeśli koniecznie zapragnęlaś murzynka z brzoskwiniami, to lepiej przekroić go po upieczeniu i posmarować warstwą roztartych brzoskwiń, przykryć drugą połową, na to cieńsza warstwa roztartych brzoskwiń i na koniec polać polewą kakaową. No, spodobało mi się, sama też spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: ciasto murzynek pomocy 15.01.06, 19:13 Na pewno mozna dodac / ukladajac na ciescie / gruszki: z syropu lub krotko podhotowane. Ciasto nazywa sie meksykanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nena Re: ciasto murzynek pomocy IP: *.netkomp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:22 dziekuje wszystkim ciacho wyszło pyszne Odpowiedz Link Zgłoś