trinity7 10.11.02, 22:27 Inne piwa mowimy, ze lubimy, a inne kupujemy ... co wy na to? Ja np. bardzo lubie Millera (piwo :-), kupuje Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zyga Re: Które piwo IP: 207.35.195.* 10.11.02, 22:33 trinity7 napisała: > Inne piwa mowimy, ze lubimy, a inne kupujemy ... co wy na to? > Ja np. bardzo lubie Millera (piwo :-), kupuje Lecha. Tylko Bosman - czerwony:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Któś Re: Które piwo IP: A* / 163.121.23.* 10.11.02, 22:40 Ttylko dobre piwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Które piwo IP: 217.98.123.* 10.11.02, 22:49 Ja lubię Heinekena, ale kiedy w portfelu zaczyna robić się pustawo piję Steffla, ostatnio to mój faworyt (wcześniejszym faworytem z tych tańszych było Tyskie, jeszcze wcześniejszym Warka Strong i Belfast). A tak w ogóle to wciąż z tęsknotą wspominam bułgarską Kamenitze, może wiecie czy można ją gdzieś w Polsce dostać? nawet w bułgarskiej restauracji mają tylko polskie piwo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Które piwo IP: 195.117.149.* 12.11.02, 15:49 Gość portalu: Karolka napisał(a): A tak w ogóle to wciąż z > > tęsknotą wspominam bułgarską Kamenitze, może wiecie czy można ją gdzieś w > Polsce dostać? nawet w bułgarskiej restauracji mają tylko polskie piwo :((( Kamenitzan ! Super przypomniały mi się wakacje i zmrożone kufle w Rawdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Które piwo IP: *.fastres.net 10.11.02, 23:40 polecam pico rumenskie( od strony siedmiogory- cjul albo urssus ) wydaje mi sie najlepsze w europie, nigdy mnie nie bolala glowa nawet pa 3 litrach, co nie mozna powiedziec o pivach robionnych w rafineriach ( heinekken, tuborg, ect...) Odpowiedz Link Zgłoś
trinity7 Re: Które piwo 10.11.02, 23:54 Gość portalu: jarek napisał(a): > polecam pico rumenskie( od strony siedmiogory- cjul albo urssus ) wydaje mi sie > najlepsze w europie, nigdy mnie nie bolala glowa nawet pa 3 litrach, co nie mo > zna powiedziec o pivach robionnych w rafineriach ( heinekken, tuborg, ect...) ja wytrzymuje max 1 l :-) Mozna je bez problemu dostac w Polsce???? puszka czy butelka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Które piwo IP: *.fastres.net 18.11.02, 20:35 niestety nie widzialem go nigdy w polsce, w rumeni pilej je w oradea kolo granicy wegierskiej przez 3 tygodnie bo bylem tam w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Które piwo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 01:43 A ja polecam PEŁNE - JASNE.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Które piwo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 01:44 A z takich "regionalnych" bardzo mi smakuje PERŁA CHMIELOWA z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Które piwo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 01:47 Gość portalu: Maestro napisał(a): > A z takich "regionalnych" bardzo mi smakuje PERŁA CHMIELOWA z Lublina. Jak piszesz o tej porze... to muszę wierzyć ;-))) Pzdr. Gal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Które piwo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:02 Gość portalu: Gal napisał(a): > > Jak piszesz o tej porze... to muszę wierzyć ;-))) > ????? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Które piwo 11.11.02, 10:53 Ja lubię portera, najlepszy to porter Strzelec z browaru w Krakowie. A kupuję zwykłe, jasne piwo - Faxe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Które piwo IP: *.fastres.net 18.11.02, 20:37 Faxe mi sie wydaje robione z ryzu albo z kukurydzy... Odpowiedz Link Zgłoś
desjudash Re: Które piwo 11.11.02, 16:29 lubię bardzo Pilsner Urquell [plus za estetykę samej butelki:)], Warkę Strong, od czasu do czasu Dojlidy Żubr [bo ładnie i łagodnie 'wchodzi', do tego jakoś tak bezboleśnie, nawet po 2 litrach kac nie męczy:)] od czasu do czasu Henio jest OK. lubię Henia, choć to podobno najbardziej sztuczne piwo europejskie... butla o,66l jednak robi swoje:) pzdr, desjudi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLBe Re: Które piwo IP: *.*.*.* 15.11.02, 11:52 Zapomnieliście o Grolsch, chyba najlepsze z tej półki, oprócz tego belgijska Stella, to tyle z zagranicznych. Z polskich zdecydowanie Okocim. Dobry też Brok. Odpowiedz Link Zgłoś