Dodaj do ulubionych

mrożonka chińska

02.03.06, 21:01
z jakiej formy najlepiej kupowac gotową mrożonkę chińską, tak z doświadczenia,
bo mi się zdaje, że wszystkie już zeszły na psy z przewagą marchewki, papryki a grzybka czy babmusa jak na lekarstwo
Obserwuj wątek
    • krofa Re: mrożonka chińska 02.03.06, 21:17
      myszz napisała:

> z jakiej formy najlepiej kupowac gotową mrożonkę chińską, tak z doświadczenia,
      > bo mi się zdaje, że wszystkie już zeszły na psy z przewagą marchewki, papryki
      a
      > grzybka czy babmusa jak na lekarstwo
      >

A Hortexsu??? "Mieszanka orientalna".. grzybki, bambus i kiełki fasoli mung
      w przyzwoitych proporcjach)
      • betsypetsy hortex a swego czasu kupowałam 02.03.06, 22:20
        swietną mrożonkę chińską z firmy "Chłodek i Mrozek" była rewelacyjna ale
        nigdzie jej nie można dostać, miała oprócz grzybków, kiełków etc. kasztany
        wodne, pychota.
        A może ktoś się spotkał z taką mieszanką napiszcie gdzie można ją upolować
        • Gość: kasia Re: hortex a swego czasu kupowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:31
          Wydaje mi się ,że moja ulubiona chińska z biedronki jest właśnie tej firmy.
        • b_a_l_b_i_n_k_a Re: hortex a swego czasu kupowałam-do petsypetsy 03.03.06, 10:30
          www.wzpow.com.pl/
          Zadzwoń i spytaj, gdzie ją dostarczają :-)
          • betsypetsy Bardzo dziękuję za namiary na tą firmę 03.03.06, 11:45

• Gość: - Re: mrożonka chińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:40
      bonduel
      • Gość: wini3 Re: mrożonka chińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:47
        Biedronkowa to dla Biedronki Mroźna Kraina z Tarnowa. Ja ją bardzo lubię, a
        używam do wszystkiego co ma w sobie jarzyny. Bardzo ładnie wyglądają zupy z
        natury szare - jak krupnik. Ożywia je kolorem, a nie muszę mieć w lodówce
        wszystkich warzyw . Ostatnio dodałam do flaków - były b. smaczne i ładne
        i jakie to wygodne.
        • myszz biedronkowa odpada 03.03.06, 10:12
          tam jest fasola !!! fee
          • Gość: kasia Re: biedronkowa odpada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 11:50
            Fasola??? W Chińskiej z Biedronki??? CHyba Ci się coś pomyliło !!! Nie ma takiej
            opcji.
        • betsypetsy jeśli chodzi o krupnik to 03.03.06, 11:44
          solimy po ugotowaniu - nie ciemnieje.
    • betsypetsy Pyszna zupa wychodzi z takiej mrożonki 03.03.06, 11:47
      po dodaniu makaronu jest ekstra, często ratuję sie takim wyjściem awaryjnym gdy
      nie mam pomysłu ani czasu na gotowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka