myszz 02.03.06, 21:01 z jakiej formy najlepiej kupowac gotową mrożonkę chińską, tak z doświadczenia, bo mi się zdaje, że wszystkie już zeszły na psy z przewagą marchewki, papryki a grzybka czy babmusa jak na lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krofa Re: mrożonka chińska 02.03.06, 21:17 myszz napisała: > z jakiej formy najlepiej kupowac gotową mrożonkę chińską, tak z doświadczenia, > bo mi się zdaje, że wszystkie już zeszły na psy z przewagą marchewki, papryki a > grzybka czy babmusa jak na lekarstwo > A Hortexsu??? "Mieszanka orientalna".. grzybki, bambus i kiełki fasoli mung w przyzwoitych proporcjach) Odpowiedz Link Zgłoś
betsypetsy hortex a swego czasu kupowałam 02.03.06, 22:20 swietną mrożonkę chińską z firmy "Chłodek i Mrozek" była rewelacyjna ale nigdzie jej nie można dostać, miała oprócz grzybków, kiełków etc. kasztany wodne, pychota. A może ktoś się spotkał z taką mieszanką napiszcie gdzie można ją upolować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: hortex a swego czasu kupowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 22:31 Wydaje mi się ,że moja ulubiona chińska z biedronki jest właśnie tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: hortex a swego czasu kupowałam-do petsypetsy 03.03.06, 10:30 www.wzpow.com.pl/ Zadzwoń i spytaj, gdzie ją dostarczają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: mrożonka chińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:40 bonduel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini3 Re: mrożonka chińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:47 Biedronkowa to dla Biedronki Mroźna Kraina z Tarnowa. Ja ją bardzo lubię, a używam do wszystkiego co ma w sobie jarzyny. Bardzo ładnie wyglądają zupy z natury szare - jak krupnik. Ożywia je kolorem, a nie muszę mieć w lodówce wszystkich warzyw . Ostatnio dodałam do flaków - były b. smaczne i ładne i jakie to wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: biedronkowa odpada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.06, 11:50 Fasola??? W Chińskiej z Biedronki??? CHyba Ci się coś pomyliło !!! Nie ma takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
betsypetsy jeśli chodzi o krupnik to 03.03.06, 11:44 solimy po ugotowaniu - nie ciemnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
betsypetsy Pyszna zupa wychodzi z takiej mrożonki 03.03.06, 11:47 po dodaniu makaronu jest ekstra, często ratuję sie takim wyjściem awaryjnym gdy nie mam pomysłu ani czasu na gotowanie Odpowiedz Link Zgłoś