Gość: brat55 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:59 Czy ktoś wie gdzie można kupić lody soprano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? 19.05.06, 11:09 jak wpisalam w google to wyskoczylo mi: Szczecinie przy ulicy Krzywoustego kolo molo w sopocie na dlugiej w gdansku i to chyba tyle;) to teraz ja mam pytanie,jakie to sa lody soprano?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat55 Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:42 Lody soprano są w moim wypadku wspomnieniem smaku lodów robionych przez moja siostrę w dzieciństwie. Żadne inne lody nie mają w swoim smaku tylu wspomnień. W takim razie nadal żałuję, że nie można ich kupić w Warszawie lub w okolicach, ale za to jak będę w Gdańsku to na pewno poszukam ulicy długiej. Bardzo dziękuję za informację i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? 19.05.06, 13:58 Chociaż nadal nie wyjaśniłeś, o jakie lody chodzi, to ciężko pomóc. Ale - chyba - widziałam tę nazwę w budynku Cepelii naprzeciwko Rotundy i na Chmielnej - idąc od Nowego Światu po lewej stronie, przed Bracką Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: czyzby te 19.05.06, 14:25 www.anwit.com.pl/produkty.htm Podobne do Carpigiani? Byly takie kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat55 Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:53 Ależ ja wyjaśniłam o jakie lody chodzi. Ich nazwa to "Soprano" i są bardzo długie mocno skręcone i zmrożone. Mi osobiście najbardziej smakowały śmietankowe ale są jeszcze mieszane i czekoladowe. Czy takie lody są na chmielnej? Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? 19.05.06, 15:00 Tak, takie "włoskie" spiralne są w Cepelii i na Chmielnej. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? 19.05.06, 15:46 "Wloskie" eksportowe, jesli z proszku... Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella a ile ty masz lat bracie? 19.05.06, 14:38 bo soprano to sprawa kilku ostatnich lat, wiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara na monciaku nie ma IP: *.sopot.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 19.05.06, 14:47 Monciak sopocki jest w przebudowie, więc nie ma tam na razie lodów soprano, zburzono budynek gdzie te lody sprzedawali!!! czy wrócą i gdzie je usytuują- nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: kto wie gdzie kupić lody soprano? 19.05.06, 14:57 Warszawa - Cepelia na przeciwko dawnego hotelu Forum (Nnie pamiętam obecnej nazwy) Krynica Morska - port nad Zalewem Wiślanym... Odpowiedz Link Zgłoś