moniq.b 13.12.06, 14:51 Czy ktoś wie jaka to jest sałatka dąbrówka? jaki ma skład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq.b Re: sałatka dąbrówka 13.12.06, 15:00 Chyba nie bradzo. W tym przepisie nie ma słowa Dabrowka. chyba ze ja nie zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: sałatka dąbrówka 13.12.06, 15:01 Na dole artykułu jest wzmianka o miejscowości Dąbrówka, więc tak sobie pomyślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: sałatka dąbrówka 13.12.06, 16:46 Albo ta: www.minrol.gov.pl/DesktopModules/Announcement/ViewAnnouncement.aspx?ModuleID=1368&TabOrgID=1533&LangId=0&AnnouncementId=5891&ModulePositionId=1894 Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: sałatka dąbrówka 13.12.06, 17:00 jessusss jakim jezykiem jest to napisane!!!!!! >Wygląd (zewnętrzny i na przekroju)????!!!!!!!! >Mieszanka ugotowanego ziemniaka, kiszonego ogórka, cebuli i śledzia wychodzi na to ,ze to salatka sledziowa wiec co u diabla napisano wnastepnym jakze uroczym paragrafie? >Barwa (zewnętrzna i na przekroju) >Barwa kremowa. Na przekroju widać wyraźnie pokrojony zielony ogórek kiszony, kosteczki cebuli, >brązowe skwarki boczku wędzonego. a to? >Wielkość >W zależności od naczynia. rany boskie i to wszystko na stronie GOV.PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś