Gość: karola IP: *.spray.net.pl 19.12.06, 09:51 Gdzie takową można kupić w Warszawie? Nie znam tu "dobrych miejsc" i ostatnio 2 razy się nacięłam...i wszystko wyrzuciłam do kosza. pomóżcie!!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elka nakładka do maszynki i robimy sami IP: *.markom.krakow.pl 19.12.06, 10:38 Rurkę kiełbaśniczkę mozna kupić , pytac w AGD, gorzej z jelitami bo gdzie takowe dostać w W nie wiem. Potem już mozna zrobić samemu. przepisow w sieci dużo. Przynajmniej wiadomo, co się je Odpowiedz Link Zgłoś
nrg67 Re: Pomóżcie , uwielbiam DOBRĄ białą kiełbasę.. 19.12.06, 11:00 Ja kupowałem bardzo dobrą białą kiełbasę w takich sklepikach ze swojskim jedzeniem ,wiem, ze jeden jest w carrourze bemowo na parterze. Tam kiełbasa była taka, jak powinna być: surowa, przywozili ją chyba z Poznania. Była naprawdę znakomita. Tylko nie pomyl się i nie wejdz na halę Carrefoura, bo tam to na pewno nie ma dobrej kiełbasy tylko brrr... Powtarzam: to jest taki mały sklepik narożny w której sie sprzedaje różne takie troche droższe, ale smacze wyroby typu soki domowe, lepsze wina, wędliny, wypieki i t d. NIestety, nie pamietam jego nazwy ;( t Odpowiedz Link Zgłoś
nrg67 Re: Pomóżcie , uwielbiam DOBRĄ białą kiełbasę.. 19.12.06, 13:24 W centrum to nie wiem, ale w kazdym takim sklepiku wyprobowanym w centrum handlowym, takim ze zdrowa zywnoscia powinnas dostac cos dobrego. W Wola Parku tez jest na parterze i tez dobre, bo probowalem. A Kolega, ktory nizej poleca kielbase z olewnika... hm.. no nie moge sie zgodzic, to jednak masówka. Nie to,zeby niejadalne, ale jak ktos chce na swieta cos ekstra to radze sobie odpuscic morliny ,olewniki i inne krakusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Pomóżcie , uwielbiam DOBRĄ białą kiełbasę.. IP: *.spray.net.pl 19.12.06, 11:16 Dzieki:-) Czekam na jeszcze...może gdzies w okolicach centrum Odpowiedz Link Zgłoś
alcoola Re: Pomóżcie , uwielbiam DOBRĄ białą kiełbasę.. 19.12.06, 11:26 Polecam ten wyrób: opty.g.pl/~olewnik/index.php?prtlid=201&kat_id=48&page=2 Ale koniecznie surowa, nie parzona, parzona nie wiedzieć czemu jest paskudna. Ale surowa - nigdy się nie nacięłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatsec Bazar na Polnej IP: 193.36.240.* 19.12.06, 11:45 W zeszłym roku mieli świetne białe kiełbasy. Stoisko z wędlinami na gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Pomóżcie , uwielbiam DOBRĄ białą kiełbasę.. 19.12.06, 15:03 Sklep mięsny,róg Kasprzaka i Płockiej/wjście od Plockiej/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatasto Re: Pomóżcie , uwielbiam DOBRĄ białą kiełbasę.. 19.12.06, 21:20 najlepsza biała kiełbasa którą jadam od lat kupukę w dawnym firmowym sklepie zakładów mięsnych na Służewcu róg Marynarskiej i Taśmowej Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt żeby była dobra to musi kosztować powyżej 14 zł 19.12.06, 21:31 ... Odpowiedz Link Zgłoś