Gość: ela Re: jaki majonez? jest the best IP: *.kg.net.pl / 80.51.233.* 13.11.05, 00:27 Od lat kupuję dekoracyjny Winiary. Jeden jedyny raz, za namową koleżanki kupiłam właśnie kielecki i był jakiś taki rzadki, biały - nie podobał mi się. Czy teraz też jest taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shedir Re: jaki majonez? jest the best IP: *.zax.pl 13.11.05, 09:25 Tylko i wyłącznie Kielecki. Żaden inny się nie umywa ale to sprawa gustu. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks KIELECKI the best :)) IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Napoleoński z "Mosso" IP: *.sopot.wirt.pl / *.sopot.wirt.pl 07.02.06, 15:32 widzę ,ze wrócił temat majonzeów, wiec mam pytanie. zawsze używałam helmansa babuuni lub zwykły dekoracyjny winiar. i oto jakieś dwa miesiące temu oba się tak zrobiły kiepskie, ze nie mogę. oba mają jakiś taki posmak. mąz i szwagier też mają to wrazenie. i co tu teraz robić... kielecki mi nie smakuje... pozostaje samemu kręcić... a tak mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaa Re: jaki majonez? jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:52 Krakus polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek z Włoch Re: jaki majonez? jest the best IP: *.dialup.tiscali.it 08.02.06, 22:32 TYLKO Kielecki Lecz we włszech go nie ma :( ale robie zapasy jak wracam z urlopu w polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: jaki majonez? jest the best 08.02.06, 23:00 Ja kupiłam ten cholerny kielecki, zainspirowana lekturą wątku, mimo jawnych oporów mężą, który lubi Babuni Hellmansa, ewentualnie Winiary. Wściekł się, bo za bardzo octowy, dla mnie w sumie też, no i używamy go tylko do sałatek - nie za często, chyba będę musiała wywalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (majonezik) Mosso Napoleoński jest najsmaczniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:07 On ma idealny smak. Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: jaki majonez? Kielceki 09.02.06, 03:15 Kielecki. Z tym, że nie znam wymienianego tu czasami Kętrzyńskiego. Chętnie go spróbuję włócząc się w tamtych okolicach. Choćby dla porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksj Re: jaki majonez? jest the best IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.02.06, 09:04 z biedronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: jak dla mnie MOTYL IP: *.aster.pl 20.02.06, 11:46 tylko coś go w sprzedaży nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evvva Re: jaki majonez? jest the best IP: 213.199.30.* 03.04.06, 11:10 zdecydowanie kielecki Odpowiedz Link Zgłoś
viinga Re: jaki majonez? jest the best 03.04.06, 11:53 zwiedziona pochlebnymi opiniami na temat majonezu kileckiego kupiłam go, ale niestety nie smakował mi - jest troche kwasny zdecydowanie wolę Rzymski Odpowiedz Link Zgłoś
michaela2 Re: jaki majonez? jest the best 08.06.06, 18:55 Najlpeszy to Winiary oczywiście!!:] Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: jaki majonez? jest the best 25.07.06, 00:02 Własnej produkcji, bo mam uniwersalnego robota. Składniki: jajko, olej, sól, cukier, pieprz i musztarda. Sztucznizna się chowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jaki majonez? jest the best IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.07.06, 09:18 Zdecydowanie ketrzynski!!!!!!!!!!!!!!!!W Warszawie malo spotykany,mozna go zastapic kieleckim. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: jaki majonez? jest the best 25.07.06, 09:29 ja lubię kętrzyński, ale w W-wie go nie widziałam, więc używam Winiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: jaki majonez? jest the best IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 05:38 Kielecki jest niezly bo nie jest mdły.Jednak wole Hellmans Classic nie ten produkowany na Polski rynek w Czechach,ale ten oryginalny produkowany w USA lub UK .W tej chwili mam dwie tuby tego brytyjskiego Helmansa i wszystkim moim znajomym bardzo smakuje.Swietny jest tez majonez japonski w zóltym opakowaniu(plastikowa miekka butelka),ktory można kupić w Warszawie w sklepie "KUCHNIE ŚWIATA" w ARKADII oraz w nowym markecie koreansko-japonskim(prowadzony przez koreanczykow)w wierzowcu na rogu Grzybowskiej i Ciepłej. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_river Re: jaki majonez? jest the best 28.07.06, 09:44 KIELECKI,bo nie jest tak nafaszerowany konserwantami jak hellmans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERZOL Re: jaki majonez? jest the best IP: *.tktelekom.pl 10.12.06, 20:28 TYLKO MAJONEZ PEGAZA JEST NAJLEPSZY - NIE ZAWIERA KONSERWANTOW ANI ZELATYNY ROBIONEJ Z MACZKI KOSTNEJ- WSZYSCY JEDZA ALE TAK NAPRAWDE NIE WIEDZA CO ? I JAKIE SKŁADNIKI MA NAPRADE MAJONEZ ... I MOZE TRUDNO WAM UWIERZYC ALE TO JEST MAJONEZ DOSTEPNY TYLKO W WIELKOPOLSCE I POZNANIU A NIE JAKS CHAŁA OGOLNO POLSKA..NO I TA DATA WAŻNOSCI TYLKO MISIAC TO JEST PRAWDZIWY MAJONEZ ANIE TE WASZE NIGDY SIE NIE PSUJACE NAWET 12MC Odpowiedz Link Zgłoś
g.dziwota Kętrzyński jest the best 28.07.06, 15:20 Dla mnie the best jest Kętrzyński: www.majonezy-ketrzyn.pl/flash7.html www.mniammniam.pl/art.php?p=369 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakis Re: jaki majonez? jest the best IP: 213.17.180.* 04.12.06, 14:17 Oczywiście Napoleoński Mosso! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: jaki majonez? jest the best IP: *.skranetcan.pl 04.12.06, 16:11 Tylko i wyłącznie i na wieki KIELECKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak widzę i tak ma większość na tym forum. Osobiście widziałam wyrzucanie całej wielkiej misy sałatki jarzynowej, ponieważ niezjadliwa była, bo z majonezem Hellmans. Przyjaciółka tak zrobiła, bo jej ślubny, nieświadomy, przyszedł z zakupionym Hellmansem. Zrobiła, spróbowali (ślubny też) i bardzo szybko jechał do sklepu, bo to Wigilia była. Oczywiście po KIELECKI (no i jarzyny). Dodam, że sałatka jarzynowa plus ryba to u nas i u przyjaciól prawie podsstawa świąt. Tak więc Kielecki rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: jaki majonez? jest the best 04.12.06, 21:13 tylko MOTYLA NAPOLEOńSKI LUB STOłOWY. Odpowiedz Link Zgłoś