Gość: b. IP: *.markom.krakow.pl 19.05.03, 11:28 no właśnie- czy ktoś wie? precel, czy tam obwarzanek, jak kto woli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ursi Re: ile kalorii ma precel ? :) IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 11:34 Kupiłam wczoraj cały wianuszek tych obwarzanków w hipermarkecie, bo byłam bardzo głodna. Tam podobno nie ma żadnych konserwantów i były niezłe. Sądzę, że jeden precelek to nie więcej niż 1 kaloria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: ile kalorii ma precel ? :) IP: *.markom.krakow.pl 19.05.03, 12:08 aa, ja miałam na mysli takie [np] "krakowskie obwarzanki" - sporo większe niż te na sznureczku ze sklepu, sprzedawane na ulicy, z solą, makiem lub sezamem :) pyyyszneee. choć nie wszystkie. no, i tak się właśnie zastanawiam, specjalnie "dietetyczne" to chyba nie jest, w końcu mąąąąąka... hmm. Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: ile kalorii ma precel ? :) 19.05.03, 12:29 buhahaha, 1kalorie to ma herbata!!! wiesz ile ten twoj maly precel ma weglowodanow? takie wyroby to jedne z najbardziej tuczacych rzeczy <jak pieczywo np> Gość portalu: ursi napisał(a): > Kupiłam wczoraj cały wianuszek tych obwarzanków w hipermarkecie, bo byłam > bardzo głodna. Tam podobno nie ma żadnych konserwantów i były niezłe. Sądzę, że > > jeden precelek to nie więcej niż 1 kaloria. Odpowiedz Link Zgłoś