Gość: Beata IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.06.03, 18:14 Mam problem. Robilam dzisiaj sos pieczarkowy i dodalam do niego zolty ser. Mimo mieszania zrobil mi sie serowy kluch. Co zrobic zeby klucha nie bylo? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: zolty ser IP: *.tele2.pl 02.06.03, 18:39 do duszonych pieczarek czesto daje ser, pokrojony w kawaleczki lub starty przy koncu. A jak plesniowy to pokruszony i ten jest lepszy bo nigdy nie robi sie klucha! Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: zolty ser 02.06.03, 19:18 Może dałaś za dużo sera albo dodałaś go za wcześnie? Najlepiej wrzuć go jakąś minutę - półtorej przed zdjęciem sosu z ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: zolty ser 03.06.03, 09:36 aha, albo wręcz na talerzu. U nas w domu starty ser podaje się zawsze osobno. Myślę, że mój mężczyzna byłby nieszczęśliwy, gdyby nie mógł sobie sam nasypać na talerz i patrzeć, jak się powoli rozpuszcza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: zolty ser IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 09:38 Kup inny ser, ten nie jest najlepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: zolty ser IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.06.03, 10:23 Gość portalu: Beata napisał(a): > Mam problem. Robilam dzisiaj sos pieczarkowy i dodalam do niego zolty ser. > Mimo mieszania zrobil mi sie serowy kluch. Co zrobic zeby klucha nie bylo? > Pozdrawiam > Beata Jak się już zrobił, to się nic nie da zrobić. A na przyszłość - dodać śmietany (lub nawet jogurtu naturalnego) PRZED serem. Pzdr. Gal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz nie uzywac polskiego żóltego sera IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.06.03, 11:32 to zwyczajne marnotrastwo polskiego mleka Odpowiedz Link Zgłoś