Gość: Jaga IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 12:54 Do jakich warzywnych potraw można go stosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: ryż jaśminowy 19.06.07, 13:01 można i do mięsnych. Najchętniej dania typu chińskiego - przynajmniej ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evro44 Re: ryż jaśminowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:07 hinduskich chyba też, a właśnie czy jest różnica między jaśminowym a basmati? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ryż jaśminowy IP: *.icpnet.pl 19.06.07, 14:28 Pytam o warzywne, bo jestem wegetarianką. A na słodko jakoś nie mam apetytu. Wiem, że można łączyć z suszonymi owocami. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: ryż jaśminowy 19.06.07, 14:42 a jesz ryby? możesz kawałeczki panierowanej lub niepanierowanej ryby, owoce morza; rodzynki, śliwki suszone Odpowiedz Link Zgłoś
syswia Re: ryż jaśminowy 19.06.07, 14:54 ragout warzywne "strogonoff" z pieczarek papryki nadziewane (pomidory, kapuste, cukinie itd itd) warzywa z grilla (kebabs) cala mase potraw hinduskich: z daal, shi panner, matar panir, koftas, sabzi, palak panir, aloo palak, okra z ziemniakami, papryka z ziemniakami, oberzyna ... skoro jestes wegetarianka proponuje otworzyc sie na uroki kuchni azjatyckich, gdzie wegetarianie sa duza jesli nie przewazajaca czescia spoleczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś