Gość: salvatore Re: walcze z kacem POMOCY!!!! IP: NAT:* / 10.1.0.* 13.06.03, 10:15 cytryna duzo cytryny popraw tabletkami na bol glowy (jak cie boli) za 30 min powinno byc po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re: walcze z kacem POMOCY!!!! 13.06.03, 10:43 Gość portalu: salvatore napisał(a): > cytryna > duzo cytryny > popraw tabletkami na bol glowy (jak cie boli) > za 30 min powinno byc po wszystkim 2 juz poszly lepiej wracam do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno CZEKOLADA!!! IP: 217.11.133.* 13.06.03, 10:55 Wiem, że zabrzmi to strasznie, ale 1/2 tabliczki czekolady bez nadzienia. Są jeszcze inne stawiacze na nogi - żółtko z maggi, solą i pieprzem + tabasco, kwaśnica czy żur. Ale na kaca-ludojada - trzeba zjeść czekoladę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojka Re:;))) IP: *.kom / 10.104.36.* 13.06.03, 12:04 a ja znam najlepszy sposób na kaca: dzień przed wystąpieniem rzeczonego nie pić alkoholu-efekt murowany ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re:;))) IP: 217.11.133.* 13.06.03, 12:12 diabeł, jak zawsze tkwi w szczegółach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sntx Re:;))) 13.06.03, 13:38 Gość portalu: Kojka napisał(a): > a ja znam najlepszy sposób na kaca: > dzień przed wystąpieniem rzeczonego nie pić alkoholu-efekt murowany ;))) latwo powiedziec trudniej zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
cytryniec Re: walcze z kacem POMOCY!!!! 13.06.03, 13:49 Chyba juz za późno,ale: 1.przespać,albo 2.wypocić-rozładuj wagon węgla, popracuj w kopalni,idź z wycieczką do huty na spust surówki :),albo 3.klin-klinem,czym sie zatrułeś tym sie lecz,albo 4.przed piciem rano weź Aspirynę,po południu Aspirynę,przed piciem Aspirynę,przed snem Aspirynę i po wstaniu Aspirynę (jak przewidujesz imprezę) Wszystkie gwarantowane. Po odejściu od kasy reklamacji nie udziela sie. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: walcze z kacem POMOCY!!!! 13.06.03, 14:46 Przed snem isostar. Koło łóżka szklanka z wodą. Można wpuścić magnez. Rano - alkaseltzer, wapno, witaminka rozpuszczalna. Z dużą ilością wody wszystko. Dużo snu. Praca fizyczna. A najlepiej nie pić :) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead duze PIWKO!!! 13.06.03, 14:58 to pomaga, jest problem jezeli bylo wczoraj rzyganie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_pracujaca Re: duze PIWKO!!! 14.06.03, 23:18 Dużo wody i etopirynka (ta co Gożdzikowej), potem duże piwko lub seta, a po godzinie solidny posiłek i .........zdrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: duze PIWKO!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 11:23 Mój sposób (czysto farmakologiczny): 1. Profilaktycznie przed piciem ranigast (można też w trakcie i później), 2. Następego dnia witamina C, i tabletki przeciwbólowe, a gdy występują lęki to relanium albo oksezepam. Efekt murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: duze PIWKO!!! IP: *.tele2.pl 16.06.03, 16:23 Gość portalu: Roy napisał(a): > Mój sposób (czysto farmakologiczny): > 1. Profilaktycznie przed piciem ranigast (można też w trakcie i później), > 2. Następego dnia witamina C, i tabletki przeciwbólowe, a gdy występują lęki to > > relanium albo oksezepam. > Efekt murowany. taaa, efekt koszmarnie murowany, zwlaszcza z uzyciem przestarzalego relanium! Na kaca dobra herbatka z duuuza iloscia cytryny i cukru no i piwo, ale zadne leki! I spanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roy Re: duze PIWKO!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.06.03, 16:52 Koszmarny czy też nie - to nie ma znaczenia, jak również to że relanium jest przestarzałe, ważne że pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: millie Re: duze PIWKO!!! IP: *.lutn.cable.ntl.com 16.06.03, 16:57 okropnie niezdrowe sniadanie typu: sadzone jajko, bekon, kielbaski, smazony chleb, kaszanka z cebula - typowy angielski 'fry-up' - ohyda ale pomaga! tluszcz i kalorie! a i herbatka z mleczkiem nie zaszkodzi...;-) Odpowiedz Link Zgłoś