Dodaj do ulubionych

Gordon Ramsay

11.07.07, 09:47
Mam od niedawna jego ksiazke just desserts i jestem zachwycona, zastanawiam sie wiec czy nie byloby
warto zainwestowac w jakas ksiazke kucharska jego autrorstwa. Ma ktos z Was doswiadczenia z jego
kuchnia? A moze jakas ksiazke godna polecenia? Niestety w ksiegarni nic nie widzialam, a zamawiac w
ciemno trudno, bo sporo tych ksiazek sie ukazalo.
Za wskazowki bede bardzo wdzieczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: jackk3 Re: Gordon Ramsay IP: *.ptr.terago.ca 11.07.07, 20:15
      Niestety nie mam jego ksiazek. Uwielbiam jego programy, np. slynne 'Koszmary'.
      Facet jest naprawde dobry, szczegolnie od tej profesjonalnej/restauracyjnej
      strony (to nie to samo co gotowanie w TV). Moze wpadne do Chapters i zerkne co
      maja.
      Pzdr
      • diegosia Re: Gordon Ramsay 11.07.07, 22:11
        Dzieki za odzew :) Az mi glupio, ze dopiero teraz wpadlam na pomysl, zeby sciagnac z netu pare
        programow tv i na poczatek tak wyprobowac przepisy, zaczne chyba od ogladania f-word.
        Dzieki raz jeszcze.
        • taksoofka Re: Gordon Ramsay 13.07.07, 10:13
          www.channel4.com/life/microsites/F/fword/index.html

t.
    • formaprzetrwalnikowa Re: Gordon Ramsay 13.07.07, 18:49
      ja na razie obserwuję jego cotygodniową rubrykę w sobotnim dodatku do The
      Times - wybróbowałam kilka potraw i nawet mi smakowały. o kupno książki się
      jesczez nie pokusiłam, kolekcjonuje przepisy z gazety :)
      • diegosia Re: Gordon Ramsay 13.07.07, 19:47
        O,polecialam zaraz do polki z gazetami, wygrzebalam timesa z soboty... i nic,
        zadnego dodatku nie ma. Przejrzalam caly, ale kolumny Ramsay'a tez nie
        zauwazylam, stad pytanie: czy to dodatek-dodatek (wkladany do srodka gazety?),
        bo jesli tak, to mozliwe, ze ktos go juz przygarnal, a jesli nie to blagam
        powiedz mi gdzie dokladnie, bo naprawde tej kolumny nie znalazlam.
        • formaprzetrwalnikowa Magazine 14.07.07, 15:37
          kolorowy sobotni dodatek. kolumna Ramsay'a zajmuje zwykle 2 strony, dzis 56-57
          tu link:
          www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/food_and_drink/gordon_ramsay/
          juz widze, ze spróbuje zrobic tę rybę.
          smacznego
          :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka