nogidonieba 20.07.07, 20:04 Ogólnie całkiem smaczne kupiłam takie jedne i zrobiłam jak przykazali z rybką palaną jogurtem z curry konsystencja - kupy małego dziecka fuj! nie polecam] sweetcherry.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e._ Re: Warzywa na patelnię Hortexu 20.07.07, 20:35 Próbowałam jakiś czas temu. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: Warzywa na patelnię Hortexu IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.07, 20:46 przeciwko czystym warzywom mrozonym nic nie mam. ale nie lubie doprawionych "gotowcow". w wiekszosci przypadkow smakowo sa porazka Odpowiedz Link Zgłoś
nogidonieba smakowo - jeszcze jeszcze 21.07.07, 10:01 ale ten wygląd sweetcherry.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Warzywa na patelnię Hortexu 28.07.07, 21:37 Ja jestem tym ostatnio co pewien czas karmiona. Krotko duszone na jednej patelni, z miesem krojonym w kostke na drugiej. Z tego co dostaje to moje ulubione obiady. (Slowem wyjasnienia: obiady jadamy razem, ale moj gospodarz nie uznaje mojej kuchni. Ja jego rowniez, ale jestem grzecznym gosciem i jem bez slowa krytyki. Ale powoli mam dosc, mieszanka horteksu przynajmniej oznacza jakas ludzka ilosc warzyw.) Odpowiedz Link Zgłoś