niedzwiedzica_sousie 22.08.07, 14:22 bodajże w sobotę rano na tvn był odcinek jak Nigella robi takie orzechy w posypce widziałam tylko kawałek - zna ktoś może przepis? wyglądały bosko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania_m Re: orzechy Nigelli IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.07, 09:45 wystarczylo wpisac "orzechy nigella lawson" w WYSZUKIWARKE, np w googla, i mamy. prosze bardzo: www.google.de/search?hl=de&rlz=1B2GGGL_deDE177&q=orzechy++nigella+lawson&btnG=Suche&meta= jesli nie jestesmy za leniwi, przegladamy pierwsze 5-10 stron, ktore ustrojstwo wyrzucilo i voila www.mojeprzepisy.pl/Pl/MP/przepis/orzeszki_z_union_square_cafe/ o to chodzilo? to chciala ci napisac INNA forumowiczka o pseudo dorota20w, ja tylko TLUMACZE o co dziewczynie chodzilo jak to mowia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: orzechy Nigelli 24.08.07, 12:44 pytałaś kto zna przepis - odpowiedz - wyszukiwarka Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: orzechy Nigelli 27.08.07, 09:49 ale wiesz, wątek zakłada się po to, żeby dowiedzieć się nieco więcej niż z suchego przepisu, na przykład, jakie trudności ktoś napotkał robiąc daną potrawę, jakies porady, lub choćby to, że orzechy wcale nie są dobre i nie warto ich robić. to cenne informacje i sama wyszukiwarka ich nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaa1 Re: orzechy Nigelli 22.08.07, 19:05 Nie polecam! Nikomu w rodzinie nie smakowały. Musiałam je wypłukać we wrzątku z "oblepki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: orzechy Nigelli IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.07, 00:51 chociaz rowniez uwazam, ze ta pani jest bardzo mocno przereklamowana i jej przepisy uwazam za conajmniej srednie (np ziemniaczki z keczupikiem i kurczaczek w krakersikach dla doroslych - brrrr), nie sadze, aby jej narodowosc/pochodzenie/przynaleznosc rasowa/czy jak mu tam mialabyc przedmiotem dyskusji na tym forum. niemal wszystkie topiki - komentarze wiadomosci gazety pelne sa antysemickich wypowiedzi, ktore mnie, osobe od lat przebywajaca poza tym poje...anym krajem napawiaja szczerym przerazeniem. dla scislosci - nie jestem zydowka, ale mam szczera nadzieje, ze takie komentarze nie rozplenia sie na forum KUCHNIA. osobiscie zwisa mi, czy przepisy pochodza od araba, murzyna, eutopejczyka, czy zyda. i mam nadzieje, ze reszcie forumowiczy rowniez Odpowiedz Link Zgłoś