ernest31 17.09.07, 09:03 wiem, ze to najglupsze pytanie jakie mozna zadac ale ja nigdy nie bylem przy zabijaniu ryb, no i nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot.be Re: czy ryby maja krew ? 17.09.07, 09:07 Można zadać głupsze. Mają. Niektóre nawet trującą. Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija Re: Np. czy mozna ssac swoj wlasny lokiec? ;))) n 18.09.07, 11:42 Zawsze mozna pocalowac sie w d: www.youtube.com/watch?v=f21SwVa4phs Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re:Głupsze byłoby pytanie czy ryby sikają.nt 17.09.07, 15:07 evamarija napisała: > Czy ryby sikaja? Co jedza komary? Ryby nie sikają. Komary odżywiają się sokami roslinnymi. Co innego komarzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Błąd - właśnie, że sikają. Pytanie zostało 17.09.07, 15:18 zadane na quizie organizowanym przez Instytut Morski, Akwarium Morskie w Gdyni w czasie Dni Morza w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re:Błąd - właśnie, że sikają. Pytanie zostało 17.09.07, 17:51 Fakt, przepraszam. Wytwarzają płynny mocz. Choć zalezy, gdzie im to spływa. Nie sikają w rozumieniu sikania psa na trawniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink3 Re:Błąd - właśnie, że sikają. Pytanie zostało 18.09.07, 01:05 dominikjandomin napisał: Wytwarzają płynny mocz. No, to cos nowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re:Błąd - właśnie, że sikają. Pytanie zostało 18.09.07, 09:26 pinkink3 napisała: > dominikjandomin napisał: > > Wytwarzają płynny mocz. > > > No, to cos nowego;) Porównaj gady i ptaki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikjandomin Re:Błąd - właśnie, że sikają. Pytanie zostało 17.09.07, 17:51 Fakt, przepraszam. Wytwarzają płynny mocz. Choć zalezy, gdzie im to spływa. Nie sikają w rozumieniu sikania psa na trawniku :) Odpowiedz Link Zgłoś