Gość: Foka IP: *.rtr.bait.pl 12.10.07, 17:31 Czy ktoś poza moją przyjaciółką organizował taki kurs. Proszę o opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu 12.10.07, 19:12 :))) zapraszalam sasiadke i uczylam ja robic pierogi - czy cos takiego masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu IP: *.rtr.bait.pl 13.10.07, 15:57 Nie ona zaprosiła kucharza na indywidualne lekcje i gotowali przez 6 godzin.Chłopak pracuje w znanej restauracji Warszawskiej , umawia się z Tobą robicie razem zakupy pokazuje gdzie to gdzie tamto a póżniej razem gotowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu IP: *.centertel.pl 16.03.14, 11:42 Uczestniczyłam w takich kursach oraz organizowałam je :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu 16.03.14, 12:37 Przez lata spotykaliśmy się z przyjciółmi w domach i każe z nas coś gotowało. Wszyscy naraz w kuchni, ucząc sie od siebie i jedząc potem razem. Tyle, ze to się chyba nie liczy jako kurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
minor_swing Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu 16.03.14, 16:24 zapewne zaraz wszyscy się dowiemy jakie są namiary na owego chłopaka... Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu 16.03.14, 16:28 chlopak pracowal kilka lat temu, moze juz sie zmienilo miejsce pracy, albo chlopak wyewoluowal do mencizny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
minor_swing Re: Kurs Gotowanie w Twoim Domu 16.03.14, 17:29 uuu, dałam się złapać i nie spojrzałam na datę :P Odpowiedz Link Zgłoś