Gość: kasia IP: 195.117.149.* 26.09.03, 12:05 no właśnie kochani z ziemniakami,chlebkiem? Może macie jakieś inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: duszone grzybki-z czym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 12:08 pyszne sa do makaronu, posypane serem. I do kazdego miesa jako sos. Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: duszone grzybki-z czym? 26.09.03, 13:11 Grzybki same w sobie są smaczne. Ja podsmażam na maśle, dodaję trochę vegety i śmietany. Lubię z kaszą gryczaną lub pęczakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: duszone grzybki-z czym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:16 tak, same sa pyszne plus pajda chleba. Raz mialam takie duszone grzyby, dosc duzo. I zrobilam golabki, polalam sosem z grzybow i zapieklam. Pyszne to wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: duszone grzybki-z czym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 13:23 Kaska, ty chyba jestes jakąś szefową kuchni, masz takie dobre pomysły. A co do grzybków to ja właśnie jutro udam sie na grzybobranie, mam tylko nadzieje ze cos znajdę, dodam ze juz dwa razy robilam wypad na grzyby i nic nie znalazłam, grun to sie nie poddawac!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś