kocia_noga 21.08.08, 20:12 pytałaś o tę przystawkę do tarcia i o tę do kruszenia lodu? Wątek niestety został wywalony na oślą :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania_m Re: Do Ani_m IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.08, 20:58 sklep i serwis brauna zamkniety z powodu urlopu, ale nie pamietam do kiedy. jutro bede w okolicy, to jeszcze raz zobacze. pamietam, bo sama chce kupic czesc do tarcia warzyw. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Do Ani_m 21.08.08, 21:51 Dzięki.A co do tej soi, to chyba za dużo nakładłam na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m juz wszystko wiem :) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.08, 09:57 bo zadzwonilam do ogolnoniemieckiego serwisu brauna. kruszarka do lodu sluzy.... do lodu i do niczego wiecej. nie wiem, czy masz czesc do tarcia jarzyn w swoim zestawie, tam jest jeszcze wiekszy noz do rozdrabniania, moze taki bylby dobry? znaczy jeszcze lepszy od blendera, ktorego na 100% za duzo napakowalas :) www.braun.com/de/multiquick/artiste.html czesc kupiona odobno (pojemnik, dekiel, 2 rozne tarki, dodatkowy noz do rozdrabniania) kosztuje 35 euro. ja uwazam, ze to nieduzo i w przyszlym tygodniu sobie dokupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: juz wszystko wiem :) 22.08.08, 10:59 Fajne to ustrojstwo. Chyba muszę podpytać w Braunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: juz wszystko wiem :) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.08, 11:03 wlasnie to mi sie podoba u tego producenta, ze za wszystkie dodatki i czesci zamienne nie trzeba bulic jak z kosmosu. moj robot dziala bez zastrzezen od lat i noze blendera i zyrafy sa dalej ostre. nie sadze, abym kupila porownywalny, markowy model czegos do tarcia za tak niska cene. pomijajac miejsce na nastepne ustrojstwo w kuchni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: juz wszystko wiem :) 22.08.08, 13:48 Gość portalu: ania_m napisał(a): > czesc kupiona odobno (pojemnik, dekiel, 2 rozne tarki, dodatkowy noz do > rozdrabniania) kosztuje 35 euro. Dzisiaj dokupilismy szatkownicę do maszynki do mięsa - będzie trzeć i kroić w plasterki.Z braunem za dużo szukania. No i dzięki za informację w sprawie kruszarki do lodu; moze jak zaczniemy częściej imprezowac to się przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: juz wszystko wiem :) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.08, 14:10 mama ma tez tarki i szatkownice jako dostawke do elektrycznej maszynki do miesa i bardzo sobie chwali. ja nie posiadam maszynki, wiec to rozwiazanie u mnie nie wchodzilo w rachube. a z kruszonym lodem mozesz robic rowniez napoje bezalkoholowe. a z alkoholowych swietnie sprawdza sie "caipirinha" z zubrowki, cukru i limetek. albo z zoladkowej-mietowej. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: juz wszystko wiem :) 22.08.08, 14:18 jakby co... można internetowo i w PL kupić - jeśli serwis daleko: www.domuran.pl/www/str/skl.php?iep=4&gr=426348&sklo=6168984 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: juz wszystko wiem :) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.08.08, 14:34 no, tylko cena prawie o 100% skoczyla :) u mnie 35 euro, tu 178 zl plus wysylka Odpowiedz Link Zgłoś