Gość: maja77 IP: 83.238.13.* 24.09.08, 16:03 Witam, poradźcie, czym zastapić szpinak np. w zapiekance. Jakoś nie mogę się przekonać do jego smaku,a w przepisie jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: Szpinak 24.09.08, 16:15 Zieloną papryką, szczypiorkiem, innymi paprykami. Uważaj, jestem dyletantem kuchennym :-)). Żyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x zrób inną zapiekankę, nie zastępuj szpinaku IP: *.hsi.ish.de 24.09.08, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: Szpinak 24.09.08, 20:32 A jadłaś dobrze zrobiony szpinak, czy to tylko wspomnienia wczesnoprzedszkolne? Ja próbuje wszystkich przekonać do szpinaku i z zasady mi się udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.grecja22 Re: Szpinak 25.09.08, 14:08 Ja jestem zakochana w szpinaku i tez próbuje wszystkich przekonać do niego, udaje sie z co drugim delikwentem:) Z moim meżem sie udalo- całe szczęście. uwielbiam np. szpinak z serkiem pleśniowym+ czosnkiem+ odrobinka białego wina. PYCHOTA. Tylko fakt szpinak musi być dobrze zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Szpinak IP: *.spray.net.pl 24.09.08, 21:39 Jeśli naprawdę nie przełkniesz szpinaku, zrób inną zapiekankę, jak słusznie ktoś radził. Szpinak jest w przepisie z jakiegoś powodu. Albo raz zaryzykuj. Dodaj czosnek i gałkę muszkatołową, które się ze szpinakiem "lubią". A w zapiekance przynajmniej nie będziesz widziała, jaka to paskudna breja :) Odpowiedz Link Zgłoś