mhr-cs 19.11.08, 13:12 na programie VOX, ktory prawie kazdy ma gotuje dzisiaj nasza polka Ewa z Duisburg(niemcy) jestem ciekawa co bedzie gotowala, i bedzie wspaniala, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benia Re: dzisiaj gotuje IP: *.adsl.alicedsl.de 19.11.08, 13:32 Tak bedzie wspaniala. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: dzisiaj gotuje 19.11.08, 13:42 Może prawie każdy w DE, ja np nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieskorzanka Re: dzisiaj gotuje IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 15:57 Ja tyż ni mom! Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: dzisiaj gotuje 19.11.08, 18:17 Das perfekte Dinner www.vox.de/perfekte_dinner.php hmm jak do tej pory zadna Polka sie specjalnie nie popisala..a szkoda..zobaczymy dzisiaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: dzisiaj gotuje 19.11.08, 19:57 Z tego co zrozumiałam to gotowała ogórkową na początek. Napiszcie jak jej poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: dzisiaj gotuje 19.11.08, 20:03 Tak-ogorkowa smakowala:)Danie glowne to kopytka ziolowe i pieczen ze sliwkami+warzywa.Bardzo ladnie deser przygotowala-ciasto jako szachownica i dwa czekoladowe pionki szachowe:) Ogolnie bylo ok-nareszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: dzisiaj gotuje 19.11.08, 22:10 Bylo ok,ale babka mnie troche wkurzala(ok,mozna wziac poprawke na stres telewizyjny;-),goscie zreszta tez."Polski kicz"-mam na mysli komentarze nt.mieszkania i nie tylko...Czy to nie jest troche dla Ciebie irytujace?No nic,moze tylko ja jestem przewrazliwiona..? Ogorkowa jest idealna zupa dla Niemcow,zawsze smakuje,a prosta i taka polska:-)! Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: dzisiaj gotuje 19.11.08, 23:01 polski kicz i brak wodki(narrator)tez mnie wkurzylo... Odpowiedz Link Zgłoś
glasscraft Re: Noi kolejni puryści się odezwali... :/ bt 19.11.08, 20:51 Oh, nie to bedzie wspaniala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dzisiaj gotuje IP: *.adsl.alicedsl.de 19.11.08, 21:45 mhr-cs bez urazy, ale napisz chociasz raz po niemiecku. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Anka - bez obrazy ale z polskim też masz kłop IP: *.adsl.alicedsl.de 19.11.08, 23:13 Masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: dzisiaj gotuje 20.11.08, 08:19 tym razem, wedlug mnie bylo wszystko dobre, moze nareszcie spruboje taka pieczen ze sliwkami, nigdy jeszcze nie robilam zadnych pieczeni z owocami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dzisiaj gotuje IP: *.icpnet.pl 20.11.08, 13:07 Kto z kim przestaje takim się staje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laurii Re: dzisiaj gotuje 20.11.08, 15:37 Uff, dobrze, że piszecie, że jakoś jej się udało. Niestety nie mogłam oglądać, a byłam ciekawa, czy w końcu uratuje honor polskiej kuchni. Ale o co chodziło z tym polskim kiczem? Niestety, vox zlikwidował forum PD (pewnie dlatego, że ludzie sobie tam zbyt mocno dogryzali) i straciłam najcenniejsze źródło informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurii Re: tu mozesz obejrzec:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:28 Fetti, juz Cie chcialam za tego linka wirtualnie ucałować! A tu wyskoczylo jak wół, że spoza krajów niemieckich se takiego wideo nie obejrze! Co za buractwo! Czuje, jak narastaja we mnie wszystkie okropne stereotypy o zadufanych, zasciankowych, szowinistycznych sąsiadach. ALe i tak dzięki, kiedyś pojadę za miedzę i będę sobie dinerować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Re: tu mozesz obejrzec:) IP: *.pp.htv.fi 22.11.08, 11:49 Na niektorych polskich portalach tez czesto nie mozna obejrzec filmikow poza Polska. Tylko ja nie nazywam tego polskim buractwem i zadufaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: dzisiaj gotuje 20.11.08, 16:50 laurii napisała: pewnie dlatego, że ludzie sobie tam zbyt mocno > dogryzali) to nic innego jak na tej sronie, sa osoby i osoby, Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: dzisiaj gotuje 22.11.08, 11:28 Gość portalu: gosc napisał(a): > taka pieczen to cos wspanialego, > nie rozumiem jak mozesz nie znac, > obecnej rzeczy we wszystkich kuchniach, > to dziwne, > moja corka mowi ze wspaniale, > sasiedzi tez sie dziwia > ze mozna nie znac > nie rozumiem > och nie no wlasnie, dlaczego ja musze znac wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś