aida11 26.01.09, 17:34 Czy to tylko mój problem - brak zdjęć w Galerii potraw - jest tylko puste miejsce. Okazuje się , że na Fotoforum podobnie. Co zrobić -proszę o pomoc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.serwusowa Re: brak zdjęć 26.01.09, 17:49 Mnie to sie zdarza srednio co 2 dzien. Nie martw sie, sprawdz za godzine, pewnie samo sie naprawi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aida11 Re: brak zdjęć 26.01.09, 19:06 Przykro mi ale to już trwa kilka dni i nic się nie chce naprawić. Niepokoję się, że to coś poważniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: brak zdjęć 27.01.09, 00:06 Nie dalej jak 10 minut temu ogladalam slodkie pieczarki, wiec zdaje sie, ze ze strony forum akurat wszystko w porzadku. Dlatego szukalabym przyczyny gdzie indziej. Wlacz inna przegladarke i/lub skorzystaj z innego komputera. Jesli w innej wszystko ok, a u Ciebie sie sypie, to problem w Twojej przegladarce, zacznij od wyczyszczenia ciasteczek. Jesli jednak problem bedzie sie utrzymywal mozesz napisac do administracji portalu, np. na forum "o forum". Odpowiedz Link Zgłoś