gagapisa 02.12.03, 11:16 Gdzie w Warszawie mozna kupic swieze mule i ile kosztuja? Z gory dziekuje za pomoc, Gaga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: gaga IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 13:12 Warszawa - np. Carrefour Targówek - dostawa w czwartki. W Auchan też widziałam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ainer Re: gaga IP: *.it-net.pl 02.12.03, 17:58 w hypernowej w GM widzialam, ale dawno temu, ale pwenie jeszcze bywaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Mule 02.12.03, 18:00 Świeże owoce morza, w tym mule, są dostarczane do Warszawy raz w tygodniu, w czwartek. Na pewno można zamówić mule i kupić w sklepach La Maree (np. parter hotelu Mercure). Niestety nie wiem, ile kosztują, ale mogę sprawdzić :-) W restauracjach porcja muli (niezbyt wielki kociołek) kosztuje przeważnie około 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Mule 02.12.03, 22:55 Można również kupić je w Makro. W czwartki oczywiście, raczej przed południem, bo potem może zabraknąć. Są w opakowaniach 1 kg (z wodą, ale bez powietrza, da się przechować jeszcze parę dni w lodówce). Ceny nie pamiętam - wydaje mi się, że ok 30 zł za kg. pzdr W Odpowiedz Link Zgłoś
gagapisa Re: Mule 03.12.03, 09:16 Dziekuje serdecznie za odpowiedzi. Z racji miejsca zamieszkania mule jadam czesto, ale w te Swieta chcialam zrobic niespodzianke mojej mamie, ktora mule i inne morskie "zwierzatka" uwielbia. Zamiast polowania na karpia zrobie czwartkowe polowanie na mule... Pozdrawiam, Gaga Odpowiedz Link Zgłoś