Dodaj do ulubionych

PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawie?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 19:09
Obserwuj wątek
    • gosiowo Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi 15.12.03, 19:13
      w Geancie
      • Gość: Maria Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi IP: 213.199.253.* 15.12.03, 19:30
        Napewno we wszystkich większych marketach, w dziale gospodarstwa domowego.
        Pozdr. - Maria
        • Gość: Magda Re: PILNE!!! Gdzie można kupić Shakera w Warszawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 19:57
          Wczoraj byłem w Realu w Markach niestety nie było, nawet byłem w Ikei, ale
          były jakieś dziwne bez pokrywki.
          • Gość: V.C. Re: PILNE!!! Gdzie można kupić Shakera w Warszawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 22:44
            Niedawno można było dostać mały shakerek w promocji , kupując
            wódkę "Wyborową " . Popytaj w monopolowych , może jeszcze mają .
          • Gość: if Re: PILNE!!! Gdzie można kupić Shakera w Warszawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.14, 21:17
            shaker bez pokrywki = shaker bostonski, do niego.bierze się szklankę np taka typowa 400ml z ikei
            • nowaczek1 Re: PILNE!!! Gdzie można kupić Shakera w Warszawi 17.09.14, 10:13
              dla autora wątku to z pewnością cenna uwaga po 11 latach czekania :(
              • Gość: x tak tez mozna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.14, 10:44
                nowaczek1 napisał:

> dla autora wątku to z pewnością cenna uwaga po 11 latach czekania :(

• Gość: marghe_72 Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.12.03, 23:03
      agdo, na Swiętokrzyskiej (odcinek między Marszałkowska a Jana Pawła ) sa dwa
      sklepy z "AGD" i przeróżnymi różnosciami domowymi. Myslę, ze znajdziesz tam
      shakery.
      M.
    • Gość: bruno w ikei IP: 217.11.133.* 16.12.03, 11:55
      kupiłem dla kumpla, no bo co można dać facetowi?
      Piękny, srebrny z sitkami etc. Koszt niewielki, przyjemności sporo. ;)
    • Gość: Dandi Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 11:57
      Na pewno mają w Makro. Kupowałam kilka dni temu.
    • Gość: ja Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi IP: 5.5R1D* / *.pg.com 16.12.03, 14:13
      A ja kupiłam w Megapunkcie w CH Wileńska - wejście od Białostockiej trzeci
      albo czwarty sklep po prawo
    • Gość: Tosia Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi IP: *.waw.pdi.net / *.waw-smy.leased.ids.pl 16.12.03, 14:18
      Merkury na Żoliborzu - ok. 30 zł, Wola Park - sklep ze sprzętem gosp. dom. obok
      Euro - wersja sporo droższa. Pozdrawiam
      • Gość: Magda Re: PILNE!!! Gdzie można kupiś Shakera w Warszawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 14:47
        No chyba dzisiaj popołudnie zapowiada się w ruchu. Dzięki wszystkim za
        informacje, skozystam z jakiejś napewno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka