agnessa10 29.05.06, 17:57 Jakie wrażenia? A moze znacie iinycych dobrych ginekologów w Gdynii. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emmusia1 dr.Goworek! 02.07.06, 20:40 Jesli trafilas do dr Goworka to lepiej nie moglaś. To najlepszy ginekolog o jakim slyszalam. Mam kolezanki, ktore potrzebowaly pomocy, po biegani po gabinetach, po latach prób i bedów odkryly wlasnie dr Goworka - i nie chcą nawet nikomu go sprzedawac bo będzie droższy i będzie trudniej sie do niego dostac. A jest super... lekarz z ludzka twarzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: dr.Goworek! 04.07.06, 11:43 Czy taki idealny to bym nie powiedziała - przyjmował mój poród w szpitalu miejskim w Gdyni 3 lata temu - trafiłam że był na dyżuże nocnym - musieli go obudzić i tak o godzinie 5 rano musiał mnie pozszywać to zrobił to tak że potem przez 2 miesiące nie mogłam siedzieć na tyłku bo się okazało że po tygodniu miałam stan zapalny i lekarz nie mógł tych szwów zdjąć i coś tam pozostawało w środku - nie wiem jaki bybył gdybym miała jakieś problemy przy urodzeniu - to był pierwszy raz i poszło szybko gorzej było z tym siedzeniem potem przez 2 miesiące. decyzja nalezy do Ciebie wiem że przyjmuje w prywatnym gabinecie na Fikakowie w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś