aniakra 22.09.08, 16:25 Witam, W tym wątku rozmawiamy o ubraniach firmy Bebefield - podzielmy się uwagami o ich produktach, sklepach, zakupach on-line i innych tematach związanych z ich produktami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakra Wklejone przez moderatora 28.09.08, 16:25 Ciuchy przez internet - polecam, odradzam... uccellino 24.09.08, 19:57 Zrobiłam zakupy w trzech sklepach. Oto rezultaty: 1. Bebefield - rzeczy najlepsze jakościowo, porządnie wykonane, najbardziej zbliżone do tego, co widać na zdjęciach. Przyszły w trzy dni. Szczególnie polecam bluzkę Mia (zakładka Wyprzedaż, strona 6) oraz spódnicę Saragossa (Wyprzedaż, s 2). Odpowiedz Link Zgłoś
pinkdot Re: BEBEFIELD 30.09.08, 18:22 Bardzo fajny producent. Chyba najwięcej moich ubrań ciążowych kupiłam właśnie od bebefielda - tylko po dżinsy udałam się do happymuma, bo te bebefieldowe jakoś mi się mniej podobały. Zwłaszcza lubię jedną spódnicę z bebefielda - taką gnieciuchę długą dwustronną - ogromnie wygodna, no i 2 ciuchy w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
makika7_0 Re: BEBEFIELD 30.09.09, 12:34 z wyprzedaży kupiłam jeansy bebefield - obecnie niedostępne już, rozmiar na wszelki wypadek 44 (noszę 40-42), a tu już pod koniec 3 miesiąca były ciasne... za to spodnie chic, r. 42, sa na tyle duże, że mogłabym sporo przytyć i wciąż byłyby wygodne - ale w końcu są całe elastyczne. długość spodni akuratna, wykonanie bardzo dobre, materiały solidne Odpowiedz Link Zgłoś
rudaswiruska Re: BEBEFIELD 28.07.10, 16:09 Witam Panie, W sklepie www.pieknamama.pl jest spory wybór odzieży bebefield. Kupiłam sobie sukienke romance ecru. Piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
kami-6 Re: BEBEFIELD 18.08.10, 10:56 Witam, Bardzo przyjemniy i dobrze zopatrzony w asortyment Firmy Bebefield jest sklep Bella Mama w Krakowie przy ulicy Długiej 34. Mają bardzo szeroki wybór odzieży ciążowej, jak również wszystkich akcesoriów związanych z połogiem i karmieniem. Szczerze POLECAM!!! Mają również stronę www.bellamama.pl oraz sklep.bellamama.ogicom.pl/index.php/ Odpowiedz Link Zgłoś
olga538 Re: BEBEFIELD 12.06.12, 18:35 Skoro każdy pisze gdzie kupował, też się pochwalę. Swoje ciuchy kupowałam na www.pieknybrzuszek.com - zwłaszcza polecam Mama i Ja i Torelle, Bebefield tylko niektóre rzeczy ma fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
4wita Re: BEBEFIELD 18.05.15, 19:30 Kupowałam na oryginalnej stronie producenta: bebefield.pl/ Jestem bardzo zadowolona. Zarówno z ubrań jak i z obsługi. Część rzeczy chciałam wymienić, resztę gotówki otrzymać na konto. Wszystko odbyło się błyskawicznie. Baaaardzo rzetelna firma. Rozmiarówkę mają taką normalną, zgodną z ich tabelą, jak na polskie kobiety. Nie tak jak sieciówki, w których wchodzę w 34-36, a czasem prawie w 40 zależnie od modelu, a naprawdę widzę na ulicy mnóstwo kobiet chudszych ode mnie. W Bebefiled mam równo, wszystkie doły 38 są na mnie dobre (tak jak od innych polskich producentów przed ciążą), a góry 36-38, ale raczej 38. Serdecznie polecam, dawno się nie spotkałam z tak jasnymi zasadami i prostym załatwieniem zwrotu/wymiany. Poza tym ciuchy świetne, ładnie uszyte, ciekawe wzory. Odpowiedz Link Zgłoś