Gość: karolina IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 16:00 skad wiecie ze on popelnil samobojstwo?? Ja mysle że to jego zona go zabila albo zlecila to komus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ooioo Re: kto zabil kurta cobaina??? IP: *.man.poznan.pl 12.10.04, 16:35 Kurta Cobaina zabił Kurt Cobain. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopepitka Re: kto zabil kurta cobaina??? 12.10.04, 16:40 amerykańskie pachołki na zlecenie swych mocodawców z tel-avivu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: kto zabil kurta cobaina??? IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 12.10.04, 17:26 Kurta zabila Courtney Love na zlecenie Andrzeja Rosiewicza (wiadomo bylo w branzy, ze panowie sie nie lubia, ostro ze soba konkurowali) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: kto zabil kurta cobaina??? 12.10.04, 18:15 Kurta Cobaina zabili uczestnicy spisku... Więcej nie mogę powiedzieć, bo musiałby Was wszystkich zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: ja go zabiłem 12.10.04, 18:33 Wtedy może i tak, ale teraz już nie. I lepiej nie podawaj danych osobowych, bo Cię na ulicach jego wielbiciele zlinczują. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy83 Re: kto zabil kurta cobaina??? 12.10.04, 19:49 Wiem, ale nie powiem A poza tym cholera mnie bierze jak ktos robi z tragedii 27- latka jakas sensacje i pozywke dla mediow. Chyba zapominamy, ze to nie tylko gwiazda rocka umarla, ale przede wszystkim mlody czlowiek, ktory osierocil corke. Niektorzy powinni sie opamietac. Z tego faceta robi sie jakas maskotke i guru. Zalosne. Glupie komentarze tez mozna bylo sobie darowac. A jak bylo naprawde, moze kiedys sie dowiemy, kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś