Gość: Derek IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.03.05, 10:33 Odejście Docenta jest równoznaczne z początkiem końca Vader Bandu, ale to dobrze, czas na nowe projekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kodixxx Re: Vader z nowym kontraktem IP: 195.47.201.* 25.03.05, 15:32 Do dupy pamiętam pierwsze występy z "the ultiamate" nie zapomnę tego nigdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Vader z nowym kontraktem 25.03.05, 15:45 heheheh dystrybutorem Vadera będzie teraz Mystic, chciałbym teraz widzieć mine Dziubińskiego wreeszcie jakaś dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Vader z nowym kontraktem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:14 A mnie się gra Daraya podoba - moze Doc był faktycznie lepszy - ale trochę odmiany faktycznie się przyda. A u Daraya podoba mi sie to, ze jest więcej blach - taki specyficzny szeleścik - lubie to. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
charles_dexter_ward Re: Vader z nowym kontraktem 29.03.05, 11:30 coż... piłkarze na koniec kariery lądują w lidze cypryjskiej. A artyści z kręgów metalowych - w regain records Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Vader z nowym kontraktem 29.03.05, 11:38 charles_dexter_ward napisał: > coż... piłkarze na koniec kariery lądują w lidze cypryjskiej. A artyści z > kręgów metalowych - w regain records E bo ja wiem? Regain w sumie dopiero startuje, więc logiczne że zgarniają troche "dużych" nazw typu Danzig, Behemoth, Marduk... ale Vader chyba jednak już powoli się kończy, w końcu Peter ma 40 lat, i wątpie żeby chciało mu się dalej w takim tempie nagrywać, koncertować...jeszcze tak wyczerpujący styl jak death, zresztą na ostatnich dwóch dużych płytach(beast i revelations) wyraźnie słychać delkiatny zwrot w strone zwyklejszego heavy metalu, co mi bardzo odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
charles_dexter_ward Re: Vader z nowym kontraktem 29.03.05, 12:03 niestety w regain zamiast wielkiej muzyki są juz tylko wielkie nazwy - danzig popełnił dla tej wytwórni bodajże najsłabszą swoją płytę, samael od czasu "passage" nie nagrał juz nic interesującego, a o overkill to juz po prostu szkoda gadać. Nie wspominając juz o zespołach takich jak lord belial, bewitched czy setherial, które od zawsze przynależały raczej do ligi cypryjskiej niż do primera division. Wyjątkiem jest oczywiście behemoth, ale jak wiadomo potwierdza on jedynie samą regułę Odpowiedz Link Zgłoś