Dodaj do ulubionych

Vader z nowym kontraktem

IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.03.05, 10:33
Odejście Docenta jest równoznaczne z początkiem końca Vader Bandu, ale to
dobrze, czas na nowe projekty
Obserwuj wątek
    • Gość: Kodixxx Re: Vader z nowym kontraktem IP: 195.47.201.* 25.03.05, 15:32
      Do dupy pamiętam pierwsze występy z "the ultiamate" nie zapomnę tego nigdy !!!
    • tomash8 Re: Vader z nowym kontraktem 25.03.05, 15:45
      heheheh dystrybutorem Vadera będzie teraz Mystic, chciałbym teraz widzieć mine
      Dziubińskiegosmile wreeszcie jakaś dobra wiadomość
    • Gość: H Re: Vader z nowym kontraktem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:14
      A mnie się gra Daraya podoba - moze Doc był faktycznie lepszy - ale trochę
      odmiany faktycznie się przyda. A u Daraya podoba mi sie to, ze jest więcej
      blach - taki specyficzny szeleścik - lubie to.
      Pozdrawiam!
    • charles_dexter_ward Re: Vader z nowym kontraktem 29.03.05, 11:30
      coż... piłkarze na koniec kariery lądują w lidze cypryjskiej. A artyści z
      kręgów metalowych - w regain records wink
      • tomash8 Re: Vader z nowym kontraktem 29.03.05, 11:38
        charles_dexter_ward napisał:

> coż... piłkarze na koniec kariery lądują w lidze cypryjskiej. A artyści z
        > kręgów metalowych - w regain records wink

E bo ja wiem? Regain w sumie dopiero startuje, więc logiczne że zgarniają troche
        "dużych" nazw typu Danzig, Behemoth, Marduk... ale Vader chyba jednak już powoli
        się kończy, w końcu Peter ma 40 lat, i wątpie żeby chciało mu się dalej w takim
        tempie nagrywać, koncertować...jeszcze tak wyczerpujący styl jak death, zresztą
        na ostatnich dwóch dużych płytach(beast i revelations) wyraźnie słychać
        delkiatny zwrot w strone zwyklejszego heavy metalu, co mi bardzo odpowiadasmile
        • charles_dexter_ward Re: Vader z nowym kontraktem 29.03.05, 12:03
          niestety w regain zamiast wielkiej muzyki są juz tylko wielkie nazwy - danzig
          popełnił dla tej wytwórni bodajże najsłabszą swoją płytę, samael od
          czasu "passage" nie nagrał juz nic interesującego, a o overkill to juz po
          prostu szkoda gadać. Nie wspominając juz o zespołach takich jak lord belial,
          bewitched czy setherial, które od zawsze przynależały raczej do ligi
          cypryjskiej niż do primera division. Wyjątkiem jest oczywiście behemoth, ale
          jak wiadomo potwierdza on jedynie samą regułę wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka