wojtow 11.11.05, 15:08 Udany debiut ! Brawo ! A wam jak się podoba ich muzyka ? Dla mnie super wokal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha Re: PIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:50 zgadzam sie !!! andrzej lampert ma cudowny głos !!! świetny debiut !!! świetny zespół !!! świetny album !!! a "bo to co dla mnie" to najcudowniejsza piosenka na świecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: PIN 12.11.05, 08:17 hm tylko jest 1 problem przesłuchałam resztę, ciężko znaleźć drugą taką piosenkę Odpowiedz Link Zgłoś
reeal20 Re: PIN 12.11.05, 11:18 cięzko bo nie stac na nic lepszego, a lampert czy jak mu tam, chyba na prawde kasy potzrebuje skoro nowy zespoł założył, a spiewa w moim odczuciu tak sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: PIN 12.11.05, 15:31 ja tego lamperta to pamiętam od x lat. jak się chłopak przez tyle czasu nie umiał wybic to mu już raczej nie wyjdzie ;/ PS. pamiętam nawet taki badziewny zespół BoomBOx (czy jakos tak podobnie ;P) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
borntobeles Re: PIN 25.11.05, 19:42 Hej. Uwielbiam ten zespół. Andrzej ma naprawdę cudowny głos i płyta 0001 jest świetna. Nie zgadzam się, że nie ma piosenki, która z powodzeniem może dorównywać "Bo To Co Dla Mnie". Wg mnie najpiękniejsza z całej płyty jest "Koniec z Nią" - ściska za serce! Wspaniałe są też przeboje takie jak następny singiel czyli "Odlot Aniołów" czy też np. "Pindoktrynacja". Ogólnie najlepsza polska płyta ostatnio jak dla mnie PIN ma też świetnie zrobioną stronę internetową: pin.net.pl/ Pozdrawiam Wszystkich fanów Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus6 Re: PIN 25.11.05, 21:25 Andrzej spiewa fajnie ale piosenke Bo to co dla mnie -splagiatowal ze swojej wlasnej piosenki ktora spiewal z BOOM BOXem na ich 1-plycie (tam byl kompozytorem 1 piosenki i ta splagiatowal) w sumie wolno mu ale chyba powinno pisac ze to przerobka. No a od tego czasu lepiej spiewa - minelo 7 lat! Dobry wokal tylko bez repertuaru, i w zasadzie bez hita! Bo to co dla mnie- to przyjemna ballada ale jednak nie hicior! Reszta na płycie -001- jest bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'tomek Re: PIN IP: *.it-rem.net 10.02.06, 11:08 wojtow napisała: > Udany debiut ! Brawo ! Znam tylko jedną piosenkę. I nie chcę poznawać więcej. > A wam jak się podoba ich muzyka ? Niepodobamisię. Kompletne dno. > Dla mnie super wokal. Co w nim takiego super. Według mnie - nic szczególnego, zupełnie przeciętno- banalny. Odpowiedz Link Zgłoś