Gość: yadro IP: 212.76.37.* 04.01.03, 17:22 Ale Gabriel ma opory, Phil mialby tylko bebnic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bb Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: 212.180.136.* 05.01.03, 10:45 Skąd masz tę informację, bo jestem mocno zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 11:14 Strona www.genesis-movement.co.uk/: Perhaps not "Official", but a rumour is circulating at the moment (as is fairly common once a year) about a reforming of the band. Mojo Magazine (UK) have printed the following statement in their Bullitin section. Phil Collins has indicated to Peter Gabriel and Mike Rutherford that he's happy to take part in a Genesis reunion. But they have to make the arrangements. "If they set a rehearsal date, I'll show up" said Collins, baldly. He added that fans won't be satified with just their 1970-75 output, suggesting that new stuff will also be forthcoming. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 11:15 Prawidlowy adres: www.genesis-movement.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: 212.180.136.* 05.01.03, 11:24 Dzięki Cze, ale moje emocje trochę ostygły, bo analizując całą twórczość grupy, a także kariery solowe jej członków, dla mnie postacią gwarantującą wysoki poziom (nie powrót do stylu lat 70, ale nowe ciekawe pomysły), jest Steve Hacket. Jeżeli do Hacketa dołączymy Gabriela, a potem Banksa, to reszta jest dla mnie nieistotna(może być nawet Dieter Bohlen, czy Sven Hanawald). Genesis dotąd był twórczy i atrakcyjny, dokąd grał w nim Hacket. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 11:31 Ja generalnie sceptycznie podchodze do tego projektu, albowiem nie sadze, by zgode wyrazil Gabriel, ktory wydal bardzo dobra plyte i nie sadze, by chcialo mu sie teraz (czy powiedzmy za rok) angazowac w projekt zwany Genesis. Nie ma zadnej motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 05.01.03, 11:35 muzyka.interia.pl/wiadomosci/pop/news?inf=340885 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: 212.180.136.* 05.01.03, 11:43 Faktem jest, że Gabriel nagrał ostatnio płytę z najwyższej półki (moim zdaniem najlepszą w minionym roku). Również Hacket jest w dobrej formie (polecam płytę Darktown sprzed dwóch lat). I można snuć obawy, czy starcie dwóch takich osobowości dojrzalszych w końcu o te 25 lat, nie zaowocowałoby niezbyt fortunnnymi kompromisami. Ja bym jednak chętnie (choć nie bez obaw) to sprawdził. No ale pomysł Collinsa nie uwzględniał Hacketa (który jest dla mnie warunkiem sensu reaktywacji grupy), totez boję się, że Collins i Rutheford mogli by tylko Gabrielowi zaszkodzić Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 18:32 Ale, z drugiej strony, gdyby sie udalo, mogloby z tego wyjsc cos wspanialego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Kolejny reunion? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 18:37 Czy tylko kasa? (Phil Collins coś ostatnio mało ma przebojów)Ciekawe co na to Vulture. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Kolejny reunion? 05.01.03, 18:40 To musi chyba byc nieco przykre dla vulture ze Phil Collins wiekszosci forumowiczow kojarzy sie wlasnie z nim... Odpowiedz Link Zgłoś