Dodaj do ulubionych

Phil Collins chce reaktywowac Genesis

IP: 212.76.37.* 04.01.03, 17:22
Ale Gabriel ma opory, Phil mialby tylko bebnic
Obserwuj wątek
    • Gość: bb Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: 212.180.136.* 05.01.03, 10:45
      Skąd masz tę informację, bo jestem mocno zainteresowany.
      • cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 11:14
        Strona www.genesis-movement.co.uk/:
        Perhaps not "Official", but a rumour is circulating at the moment (as is fairly
        common once a year) about a reforming of the band. Mojo Magazine (UK) have
        printed the following statement in their Bullitin section.

Phil Collins has indicated to Peter Gabriel and Mike Rutherford that he's happy
        to take part in a Genesis reunion. But they have to make the arrangements.

"If they set a rehearsal date, I'll show up" said Collins, baldly. He added
        that fans won't be satified with just their 1970-75 output, suggesting that new
        stuff will also be forthcoming.
        • cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 11:15
          Prawidlowy adres: www.genesis-movement.co.uk/
          • Gość: bb Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: 212.180.136.* 05.01.03, 11:24
            Dzięki Cze, ale moje emocje trochę ostygły, bo analizując całą twórczość grupy,
            a także kariery solowe jej członków, dla mnie postacią gwarantującą wysoki
            poziom (nie powrót do stylu lat 70, ale nowe ciekawe pomysły), jest Steve
            Hacket. Jeżeli do Hacketa dołączymy Gabriela, a potem Banksa, to reszta jest
            dla mnie nieistotna(może być nawet Dieter Bohlen, czy Sven Hanawald). Genesis
            dotąd był twórczy i atrakcyjny, dokąd grał w nim Hacket.
            • cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 11:31
              Ja generalnie sceptycznie podchodze do tego projektu, albowiem nie sadze, by
              zgode wyrazil Gabriel, ktory wydal bardzo dobra plyte i nie sadze, by chcialo
              mu sie teraz (czy powiedzmy za rok) angazowac w projekt zwany Genesis. Nie ma
              zadnej motywacji.
              • Gość: As Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 05.01.03, 11:35
                muzyka.interia.pl/wiadomosci/pop/news?inf=340885
              • Gość: bb Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis IP: 212.180.136.* 05.01.03, 11:43
                Faktem jest, że Gabriel nagrał ostatnio płytę z najwyższej półki (moim zdaniem
                najlepszą w minionym roku). Również Hacket jest w dobrej formie (polecam płytę
                Darktown sprzed dwóch lat). I można snuć obawy, czy starcie dwóch takich
                osobowości dojrzalszych w końcu o te 25 lat, nie zaowocowałoby niezbyt
                fortunnnymi kompromisami. Ja bym jednak chętnie (choć nie bez obaw) to
                sprawdził. No ale pomysł Collinsa nie uwzględniał Hacketa (który jest dla mnie
                warunkiem sensu reaktywacji grupy), totez boję się, że Collins i Rutheford
                mogli by tylko Gabrielowi zaszkodzić
                • cze67 Re: Phil Collins chce reaktywowac Genesis 05.01.03, 18:32
                  Ale, z drugiej strony, gdyby sie udalo, mogloby z tego wyjsc cos wspanialego...
    • Gość: Marcel Kolejny reunion? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 18:37
      Czy tylko kasa? (Phil Collins coś ostatnio mało ma przebojów)Ciekawe co na to
      Vulture.
      • cze67 Re: Kolejny reunion? 05.01.03, 18:40
        To musi chyba byc nieco przykre dla vulture ze Phil Collins wiekszosci
        forumowiczow kojarzy sie wlasnie z nim...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka