madee1 Re: I po osiemnastce 05.09.03, 23:35 Ech, mieć osiemnaście lat... Naprawdę zazdroszczę tym z was, których to jeszcze czeka Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: I po osiemnastce 05.09.03, 23:38 madee1 napisała: > Ech, mieć osiemnaście lat... Naprawdę zazdroszczę tym z was, których to > jeszcze czeka Ja to podobno jeszcze się nie urodziłem. Tak mi dziś powiedziano. Ale wszystkiego najlepszego jeszcze raz. Piję Twoje zdrowie. Colą. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: I po osiemnastce 05.09.03, 23:54 Krótko coś. Jakbym dojechał to bysmy w poniedziałek skończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: I po osiemnastce 06.09.03, 00:00 miecio4 napisał: > Krótko coś. Ale ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: I po osiemnastce 06.09.03, 00:43 ilhan napisał: > Ale ostro. Oj ostro, zwłaszcza jak się okazało, że równolegle toczy się zlot Forum Pyzy Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: I po osiemnastce 06.09.03, 00:45 hawkshaw napisał: > ilhan napisał: > > > Ale ostro. > > Oj ostro, zwłaszcza jak się okazało, że równolegle toczy się zlot Forum Pyzy To była jedna wielka zlotownia: Rozstępy, Boże Narodzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: I po osiemnastce 06.09.03, 00:55 A żebyś wiedział. Jak poszliście tyle róznych forów się zleciało, że chyba wszystkich nie pamiętam. Było wspomniane forum Pyzy, poza tym Forum Owsiki, Płucka na Kwasno, Globus, Szydełkowanie, Grasica Cielęca, Rzeżączka, Tasiemiec Uzbrojony, Motylica Wątrobowa i jeszcze kilka innych Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: I po osiemnastce 06.09.03, 00:57 Sorry, ale Forum Globus obradowało jeszcze przy nas. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: I po osiemnastce 06.09.03, 00:58 Zapomniałem. Moze dlatego, że wdaliśmy sie w dyskusję z Forum Miażdzyca. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: I po osiemnastce 06.09.03, 09:32 Zapomnieliście o zlocie Forum "Grzybica pochwy". Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: I po osiemnastce 06.09.03, 12:28 Ciekawe czy nas do tego Iluzjonu jeszcze wpuszcza? A co do imprezy- nasza 18 jak zwykle pieknie sie usmiechala, a ja dowiedzialem sie, ze jest ktos na Forum kto chce mi wp.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: I po osiemnastce 06.09.03, 12:31 nefil napisał: > Ciekawe czy nas do tego Iluzjonu jeszcze wpuszcza? > A co do imprezy- nasza 18 jak zwykle pieknie sie usmiechala, a ja > dowiedzialem sie, ze jest ktos na Forum kto chce mi wp.... To zapewne Forum Globus. Albo Forum Boże Narodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: I po osiemnastce 10.09.03, 10:09 Był też zlot pielęgniarek, widać to na cudnych zdjęciach. )) Odpowiedz Link Zgłoś