lisek2012 14.11.09, 11:32 słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel proszę o namiary hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BELL9 Re: słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel IP: *.toya.net.pl 14.11.09, 15:32 POLECAM HOTEL L&B www.booking.com/hotel/bg/l-and-b.html?aid=310572;sid=e4b3d6679370a3006734f0bae2dd6833 WE WRZEŚNIU ZA 14 DNI ZA DWIE OSÓBY DOROSŁE I DZIECKO LAT 6 ZE ŚNIADANIAMI PŁACILIŚMY OK.1100ZŁ ZA CAŁY POBYT Odpowiedz Link Zgłoś
lisek2012 Re: słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel 14.11.09, 22:59 Dzięki za informację.proszę powiedz mi z jakiego biura jechaliście,jakim srodkiem transportu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell9 Re: słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel IP: *.toya.net.pl 14.11.09, 23:12 jechaliśmy własnym samochodem.Wyjazd organizowaliśmy sobie sami. Hotel zarezerwowaliśmy poprzez Booking. Była w tym samym terminie jedna Polka z dzieckiem i ona przyleciała samolotem do Burgas.Z lotniska do hotelu można dotrzeć: -taxi -autobusem(tzw.awtotransport) -lub skorzstać z dowozu hotelowego, niestety nie wiem za ile Odpowiedz Link Zgłoś
lisek2012 Re: słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel 14.11.09, 23:28 czy mógłbyś podać trasę przejazdu,które drogi są płatne i czy są problemy z dogadaniem się w trakcie zakwaterowania w hotelu z obsługą hotelu ,czy rozumieją coś po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell9 Re: słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel IP: *.toya.net.pl 15.11.09, 12:30 po polsku sie nie dogadasz.po angielsku i rosyjsku tak.może to dlatego,że nocuje tam mało Polaków. My osobiście angielski znamy tylko z podstawowych zwrotów i nie mielismy wiekszego problemu ze zrozumieniem się.Jeśli kiedykolwiek miałeś/aś podstawy rosyjskiego to radzę sobie przypomieć.Bardzo dużo Bułgarów mówi po rosyjsku , dużo Rosjan przyjeżdża na urlop. Hotel kameralny, czysto, sympatycznie.Sprzątanie codziennie, wymiana ręczników na życzenie, nam nawet pościel zmieniono bez zwracania uwagi.My byliśmy we wrześniu, po sezonie.Stąd tak tanio hotel.Polecam, cisza i spokój.W SB dużo turystów, natomiast w innych miejscowościach pustki. Jeśli chodzi o dojazd to jechaliśmy z Łodzi, przejście graniczne za Korbielowem.Potem przejazd przez Słowcję( winietka 4,90Euro/tygodniowa).Przejście graniczne z Węgrami-Sahy.Winietka na Węgrzech 1530 fr/3 dniowa( na stacji benzynowej można płacić za nia kartą).Przelot przez Węgry, przejście graniczne z Serbią w Roszke. wszystkie winiety ( płatność podzielona na kilka częśći)w Serbii to 15Euro. Przejście graniczne z Bułgarią za Dimitrovgrad. Winetka w Bułgri to 25lv / miesięczna.Ceny podane za podróż w jedną stronę. Całą trasę mozna pokonać w 24H.Dla jednego kierowcy jest to dosyć meczące, ale dla dwóch to w sam raz.Lub jechać z noclegiem np. w Serbii, tak zrobilismy wracając z Bułgarii. Mogę Ci przesłać na maila kilka zdjęć z hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell9 znalazlam ich strone IP: *.toya.net.pl 15.11.09, 12:40 www.hotel-lb.com Odpowiedz Link Zgłoś
lisek2012 Re: znalazlam ich strone 15.11.09, 13:01 jeszcze raz serdecznie dziękuje za informację.jeśli możesz to prześlij mi kilka zdjęć na mój mejl marzena12181@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO OFERTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 12:09 Pokazały się fajne oferty do Bułgari z Neckermana (dojazad własny) duże zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: OFERTY 11.12.09, 13:04 Hotel Trakia, fajny, czysty, dobre jedzenie, super baseny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazuj.pl Re: słoneczny brzeg czysty niedrogi hotel IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.09, 15:10 Zapraszam na www.plazuj.pl - największa w Polsce platoforma wynajmu apartamentów wakacyjnych w Bułgarii! TERAZ FIRST MINUTE - 20% TANIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś