Dodaj do ulubionych

Hotel Flamingo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.12, 14:45
czy któryś z "bułgarskich forumiczów" wybiera się może 10 czerwca z Katowic do hotelu Flamingo w SB?
Obserwuj wątek
    • Gość: febels Re: Hotel Flamingo IP: 194.42.111.* 17.06.12, 13:08
      Witam,
      Dotarłem do tego postu dopiero dziś, więc mam nadzieje, iż wakacje trwają w dobre.
      My natomiast lecimy dopiero 27 lipca z Katowic właśnie do tego hotelu, jeż nie sprawi to większego kłopotu to proszę o opisanie jak wygląda to wszystko. Pozdrawiam LIPOWSKI
      • Gość: serduchO Re: Hotel Flamingo IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.12, 17:46
        wczoraj wróciłam z Bułgarii i jestem bardzo mile zaskoczona postępem w infrastrukturze turystycznej. Ostatnio wczasowałam się 10 lat temu w SB.
        Polecam z czystym sumieniem Hotel FLMINGO- z dala od dudniących na jedną nutę barów. Bardzo czysto, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane na życzenie, pościel wymieniona w trakcie 14 dni 3 razy. Obsługa jest bardzo miła, uśmiechnięta, pomocna i życzliwa. Nie domagają się napiwków. Jedzonko smaczne - każdy znajdzie coś dla siebie. Basen bardzo czysty i super ciepła woda. Jedynym minusem jest duża ilość Rosjan w hotelu. Ogólne wrażenie bardzo dobre.
        Życzę miłych chwil wakacyjnych
        • Gość: Robert Re: Hotel Flamingo IP: 194.42.111.* 12.07.12, 12:02
          Witam, wybieramy się do tego hotelu, jest to pierwszynasz tak powarzny wyjazd, mam prośbę, czy istniej możliwość zadania kilku pytań prywatnie na email.
    • Gość: febel Hotel Flamingo IP: *.ip.netia.com.pl 27.06.12, 07:36
      Hotel Flamingo SP - proszę o opinie, lub w kturym miejscu znajde informacje na necie
    • Gość: serduchO Re: Hotel Flamingo IP: *.xdsl.centertel.pl 12.07.12, 16:35
      jesli macie pyt dot tego hotelu mimmas@wp.pl
      • Gość: Lipowski Re: Hotel Flamingo IP: 194.42.111.* 18.07.12, 08:50
        wysyłaem na adres e-mail kilka pytań.
        Pozdrawiam
        • Gość: t Re: Hotel Flamingo IP: 87.116.244.* 01.08.12, 17:35
          Mam pytanie dotyczące plaży ile się idzie od tego hotelu i czy jest gdzieś w pobliżu tzw. dzika plaża gdzie mozna się rozłożyć na kocu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka