Dodaj do ulubionych

Luca helios beach

IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.13, 13:36
Wszystko na temat tego hotelu !!!
Wczasy lato 2014 zarezerwowane proszę o posty:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Lenzi Re: Luca helios beach IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.13, 17:02
      A co cie interesuje bo w czerwcu 2013 -2 tyg.spedzilismy w tym wlasnie hotelu ..... Bylo przesuperrrrr !!!!!
      • Gość: Zuzanna Re: Luca helios beach IP: *.dynamic.mm.pl 09.12.13, 13:49
        Ja również wybieram się w czerwcu na 2-tygodnie z Itaki.
        Cieszy mnie fakt że było super :)))
        Co mnie interesuje -prawie wszystko .Jakie pokoje czy za widok na morze jest dodatkowa opłata,jak wygląda sytuacja z leżakami.
        Jaką mieliście pogodę w czerwcu.
        Jak długo trwał transfer do hotelu o ile była to podróż samolotem.
        Jakie wyżywienie.
        Ilu naszych rodaków przebywało w tym czasie i jak z językiem czy po rosyjsku można też się
        dogadać.
        Z góry dziękuję za informację.
        Pozdrawiam!!!
        • Gość: Lenzi Re: Luca helios beach IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.13, 17:21
          My w czerwcu mielismy piekna pogode ,bez skwaru, raz byly wielkie fale i to byla nie lada atrakcja kapiel to bylo przezycie superv a zdjecia ...... Bylismy z TUI ,dojazd ok 1 godz z haczkiem , pokoj mielismy na parterze /wyjscie na basen tuz kolo naszych drzwi/ widok na miejscowosc wcale nam nie przeszkadzal /bylo b.cicho i spokojnie/ od strony morza juz nie ma takiej ciszy bo animacje caly dzien /przerwa na drzemke-cisza od 12 do 15 / Cena pokoju od morza nieznacznie wyzsza ale w pokoju tylko spisz .....nie ma czasu siedziec w pokoju. Z lezakami kolo basenu zadnych problemow, na plazy przed hotelem za darmo.Polozenie hotelu rewelacyjne......Hotel jest bez windy warto wziac to pod uwage ....Jedzenie wspaniale ,desery,ciasta,lody, wybor dan duzy codzien cos nowego ....codziennie inny TORT ...zieleniny tez nie brakuje no my bylismy b. zadowoleni z jedzenia Nie przejesz wszystkiego Napoje b. dobre firmowe cola fanta sprite Kawy chyba z 6 rodzajow a o alkoholach to az szkoda mi ze tam znow nie jade /Rodos juz kupilam na czerwiec/ Przepyszne drinki ,coktaile, a dla dzieci bezalkoholowe coctaile pychotka .....Animacja super w Irisch Pubie wieczorem .....oj mozna poszalec ......Jak jeszcze cos cie interwesuje to pisz ...Obzor tez fajowy bliziutko do centrum ,fajne sklepy/ciuchy, torebki /Az Wam zazdroszcze ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka