kasiek_wis 22.06.06, 08:42 Czy ktoś był w tym hotelu? Ja się wybieram ze znajomymi 21 sierpnia. Podobno jest ok. Może ktoś wie więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luck Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:06 byłem w zeszłyum roku najlepszy hotel z biura alfa star ekstra jedzeniesw restauracji na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 10:39 Potwierdzam! To jest najlepszy hotel w Rawdzie a jedzonko w restauracji na dole pyszne, tylko kelner taki trochę dziwny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JQ Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:31 Wybieram siedo Bułgarii, ale prywatnie (nie przez biuro, więc niczego nie mam zoragnizowanego). Czy możęcie poradzic jk teraz wyglądają tam noclegi? Słyszałem, ze w ostatnich latach się sporo zmieniło. Niegdyś (ok. 10 lat temu) wynajmowało się za 10$ willę (3-5 sypialni) blisko plaży i na głowę wychodziło po dolarze. Teraz wiem, zę wygląa to inaczej. W jakiej cenie są hotele? Czy trzeba rezerwowac wcześniej? jeśli jedziemy większą grupą (np. 8-10 osobową) to czy sa szanse wynajęcia czegoś na tydzień lub dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: 195.205.42.* 17.07.06, 17:21 Dzieki za newsy! Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.centertel.pl 04.07.06, 12:33 byłem dwa lata temu, hotel ok, czysty, nowy. Jedzenie na dole w restauracji średnie. Trzeba uważać co się zamawia np. w bułgarii zamówisz homara dostaniesz surimi ( paluszki krabowe w kształcie odwłoku homara, zamówisz schabowy dostaniesz kotlet z soi - dotyczy nie tylko restauracji w hotelu Rozalia ale w ogóle. Takie małe oszustwa, poza tym "nie potrafią" wydawać reszty np. kupisz coś za 4,5 lewa dasz banknot 100 lewa reszty dostaniesz 92 lewa i dadzą Ci możliwie najdrobniejszymi, żeby się nie połapał. Odpowiedz Link Zgłoś