Dodaj do ulubionych

Rawda- Hotel Rozalia

22.06.06, 08:42
Czy ktoś był w tym hotelu? Ja się wybieram ze znajomymi 21 sierpnia. Podobno
jest ok. Może ktoś wie więcej?
Obserwuj wątek
    • Gość: luck Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:06
      byłem w zeszłyum roku najlepszy hotel z biura alfa star ekstra jedzeniesw
      restauracji na dole
      • Gość: ania Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.06, 10:39
        Potwierdzam! To jest najlepszy hotel w Rawdzie a jedzonko w restauracji na dole
        pyszne, tylko kelner taki trochę dziwny;-)
        • Gość: JQ Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:31
          Wybieram siedo Bułgarii, ale prywatnie (nie przez biuro, więc niczego nie mam
          zoragnizowanego). Czy możęcie poradzic jk teraz wyglądają tam noclegi?
          Słyszałem, ze w ostatnich latach się sporo zmieniło. Niegdyś (ok. 10 lat temu)
          wynajmowało się za 10$ willę (3-5 sypialni) blisko plaży i na głowę wychodziło
          po dolarze. Teraz wiem, zę wygląa to inaczej. W jakiej cenie są hotele? Czy
          trzeba rezerwowac wcześniej? jeśli jedziemy większą grupą (np. 8-10 osobową) to
          czy sa szanse wynajęcia czegoś na tydzień lub dwa?
        • Gość: kasia Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: 195.205.42.* 17.07.06, 17:21
          Dzieki za newsy!
          Pozdrawiam:-)
    • Gość: wczasowicz Re: Rawda- Hotel Rozalia IP: *.centertel.pl 04.07.06, 12:33
      byłem dwa lata temu, hotel ok, czysty, nowy.
      Jedzenie na dole w restauracji średnie.
      Trzeba uważać co się zamawia np. w bułgarii zamówisz homara dostaniesz surimi (
      paluszki krabowe w kształcie odwłoku homara, zamówisz schabowy dostaniesz
      kotlet z soi - dotyczy nie tylko restauracji w hotelu Rozalia ale w ogóle.
      Takie małe oszustwa, poza tym "nie potrafią" wydawać reszty np. kupisz coś za
      4,5 lewa dasz banknot 100 lewa reszty dostaniesz 92 lewa i dadzą Ci możliwie
      najdrobniejszymi, żeby się nie połapał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka