IP: *.amwaw.edu.pl 03.07.06, 19:29
Czy ktoś był lub słyszał o willi Morsky Briag w Obzorze przy ul.
Czernomorskiej 57 u Vladimira.
Obserwuj wątek
    • Gość: jas32 Re: Obzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:10
      też się tam wybieram i poszuje informacji
    • Gość: kobitka Re: Obzor IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 06.07.06, 10:32
      proponuję forum www.bulgaricus.pl
      • Gość: Kay Re: Obzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:44
        Ten Vladimir jest niepoważnym człowiekiem moge przedstawic korespodnecje mailowa
        z nim od kwietnia
        rezerwowalem 10 dni na poczatku sierpnia u niego bylo ok umowiona cena, potem
        zmienilem termin o 5 dni i zwiekszylem pobyt do 12 dni,
        wszystko bylo zalatwiane jeszcze w czerwcu temu Panu nie spodobalo sie ze
        wydluzam termin tak jakby nie chcial wiecej zarobic :) (i twierdzil ze jestem
        niepewny bo zmieniam termin, tak jakby nie rozumial ze czlowiek jak pracuje to
        mu sie wszystko zmienia i to czesto), wiec w kolejnej korespondecji napisalem ze
        mam znajomych w obzorze itd ze na pewno przyjade zadal wplaty zaliczki a teraz
        przestal sie odzywac a mam maila z czerwca a nawet z kwietnia ze termin mam
        zaklepany u niego
        wniosek
        Bulgarzy nie chca sie nauczyc organizowac ruchu turystycznego z notesem i tak
        planowac czas wakacji zeby w kazdym terminie miec najwiekszy komplet wola
        siedziec patrzec na morze i czekac az jakis przypadkowy turysta sie przyplata(
        nikomu nie ujmujac)
        jednym slowem gosc niepewny a przelew 100 Euro w banku PKOBP kosztuje 120 zł
        czyli 30 Euro
        ja jade gdzie indziej, po prostu lubie porzadek zarowno w interesach jak i na
        wczasach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka