Gość: Dżuli IP: *.amwaw.edu.pl 03.07.06, 19:29 Czy ktoś był lub słyszał o willi Morsky Briag w Obzorze przy ul. Czernomorskiej 57 u Vladimira. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jas32 Re: Obzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:10 też się tam wybieram i poszuje informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: Obzor IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 06.07.06, 10:32 proponuję forum www.bulgaricus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kay Re: Obzor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:44 Ten Vladimir jest niepoważnym człowiekiem moge przedstawic korespodnecje mailowa z nim od kwietnia rezerwowalem 10 dni na poczatku sierpnia u niego bylo ok umowiona cena, potem zmienilem termin o 5 dni i zwiekszylem pobyt do 12 dni, wszystko bylo zalatwiane jeszcze w czerwcu temu Panu nie spodobalo sie ze wydluzam termin tak jakby nie chcial wiecej zarobic :) (i twierdzil ze jestem niepewny bo zmieniam termin, tak jakby nie rozumial ze czlowiek jak pracuje to mu sie wszystko zmienia i to czesto), wiec w kolejnej korespondecji napisalem ze mam znajomych w obzorze itd ze na pewno przyjade zadal wplaty zaliczki a teraz przestal sie odzywac a mam maila z czerwca a nawet z kwietnia ze termin mam zaklepany u niego wniosek Bulgarzy nie chca sie nauczyc organizowac ruchu turystycznego z notesem i tak planowac czas wakacji zeby w kazdym terminie miec najwiekszy komplet wola siedziec patrzec na morze i czekac az jakis przypadkowy turysta sie przyplata( nikomu nie ujmujac) jednym slowem gosc niepewny a przelew 100 Euro w banku PKOBP kosztuje 120 zł czyli 30 Euro ja jade gdzie indziej, po prostu lubie porzadek zarowno w interesach jak i na wczasach Odpowiedz Link Zgłoś