Dodaj do ulubionych

samolotem do bułgarii

IP: *.44.rev.vline.pl 19.07.06, 22:47
Witam,
Czy może ktoś z Was orientuje się jakimi liniami lotniczymi i za ile można
dolecieć do Bułgarii - najlepiej gdzieś w okolice złotych piasków.
O połączeniach z bratysławy wiem - odpadają. Zależy mi na wylocie z Polski.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: MariaJolanta Re: samolotem do bułgarii IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.06, 23:29
      Sprawdź sobie na www.aero.pl. Mnie skutecznie odstraszyły ceny.
      Z tańszych lata WizzAir ale z Budapesztu.
      • Gość: Dorota Re: samolotem do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:54
        My kupiliśmy czarter z warszawy do burgas za 999zł/os w necermannie, ale są też
        tańsze biura, np. ecco holiday - ale ostaraszyły nie opinie internautów
        • trypel Re: samolotem do bułgarii 20.07.06, 13:39
          Żeby było śmieszniej to np charter lecący na trasie Wawa-Varna-Wawa w terminie
          11.07-18.07 br zabierał na pokład zarówno gości Neckermanna jak i Eccoholiday.
          Tylko w ecco bilet mógł kosztować 499 a w neckermanie 900.
          • Gość: Dorota Re: samolotem do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:47
            akurat to Burgas loty necermanna i ecco holiday się nie pokrywaja ale nawet
            gdyby to wolę zapłacić 150 zł więcej dla komfortu psychicznego i się nie
            stresować:)
            • trypel Re: samolotem do bułgarii 20.07.06, 13:54
              akurat do Varny różnica wynosiła 400 pln co przy 3 osobach daje 1200. A taxi z
              Varny do Burgas to 75 lewa czyli 150 pln i dodatkowe 1,5 godziny.
              A wątpię czy jak samolot ma opóźnienie to klienci neckermanna dostają lepsze
              miejsca siedzące na lotnisku niz Ci z ecco.
              Jeżeli decyduję się na sam lot to jednak wolę zapłacić taniej zwłaszcza że
              zaoszczędzone 1200 pln kosztował mnie apartament w Obzorze z widokiem na morze
              na 7 dni dla 6 osób (3 pokojowy).
              ale każdy robi jak chce
              pzdr
              • Gość: Dorota Re: samolotem do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:08
                przy locie do Burgas różnica była ok. 80 zl/ bilet + w ecco musiałam za dziecko
                zapłacic ok 50 zł a w necermannie 0. Poza tym jade do czarnomorca (30 km od
                burgas) wiec lot do Varny mnie nie interesował:) a i taxi z lotniska to ponoc
                ok 50 zł
                pozdrawiam serdecznie
              • Gość: 2xl Re: samolotem do bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 01:24
                Jakie 1,5 godziny z Varny do Burgas taxi??? Chyba Ci sie snilo
                z Varny do burgas jedziesz ok 3 godzin !
    • Gość: Paweł Re: samolotem do bułgarii IP: *.44.rev.vline.pl 20.07.06, 20:11
      Jeszcze jedno pytanie dodatkowe. Zakładając, że polecę do Sofii (lata tam lot)
      jak wygląda w bułgarii komunikacja autobusowa/pociągowa - czy to wielkie
      wyzwanie dojechać z Sofii nad morze bułgarską komunikacją??
      • trypel Re: samolotem do bułgarii 21.07.06, 08:12
        Niezależnie od tego że z Sofii do Varny i Burgas kursują autobusy co godzinę to
        jednak jest to ponad 400 km i dorzucasz sobie co najmniej 5-6godzin jazdy.
        Lepiej znaleźć charter na wybrzeże
        • Gość: Dorota Re: samolotem do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:24
          a do tego LOT ma kosmiczne ceny!
          • trypel Re: samolotem do bułgarii 21.07.06, 08:34
            Cena nie jest taka zła w porównaniu z neckermannem. Od 1000 do 1100 pln a można
            trafić jeszcze na obniżkę. Tylko ta Sofia... Natowmiast lotem warto w zimie na
            narty do Sofii skoczyć. 2 godziny lotu z Wawy i wspaniałe tereny narciarskie.
            pzdr
    • Gość: pawel Re: samolotem do bułgarii IP: 212.160.172.* 23.08.06, 09:15
      Ja w tym roku leciałem Sky Europe z Bratysławy do Sofii za 280 złotych z
      opłatami w obie strony, pociąg expresowy rano do burgas lub nocne sypialne w
      obie strony ok 100 złotych, pare złotych więcej autobusy, ale ja wolę poleżeć w
      pociągu te 6 godzin. A w Bratysławie darmowy parking dla klientów Sky.
      Z Bratysławy można też bezpośrednio do Burgas, ale ja jechałem najpierw w góry.
      • Gość: pstonka Re: samolotem do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:51
        Czy wiecie może z jakim przewoźnikiem lata biuro Alfa Star?
        • Gość: iska Re: samolotem do bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 10:53
          Oo też jestem żywo zainteresowana tym tematem bo lecimy z tego biuro we
          Wrześniu ale nic nie wiemy na temat przewoźnika.
          • Gość: Maciek Re: samolotem do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:42
            Centralwings
            • Gość: hary Re: samolotem do bułgarii IP: *.std.tsi.tychy.pl 30.08.06, 23:53
              Alfa Star lata z Katowic do Burgas Bulgaria Air wszystko OK. (ale nie dają nic jeść)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka