oleczkaw 11.08.06, 13:22 Hejka, czy moze od ostatniego mojego posta byl juz ktos w tym hotelu? prosze o wszelkie informacje. Z gory dziekuje :) no i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doimka Re: Hotel Kiten Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:57 Hej! lecimy tam dziś w nocy:) napiszę po powrocie jak było!! pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
oleczkaw Re: Hotel Kiten Palace 11.08.06, 14:23 hej:) zycze udanego wyjazdu :))) z niecierpliwoscia czekam na informacje. a o ktorej macie samolot? czy godziny odlotow bardzo sie zmienily w porownaniu z pierwotnymi? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doimka Re: Hotel Kiten Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:57 hmm pora nie uległa do tej pory zmianie...1.40 (biuro potowierdziło) a co bedzie na samym lotnisku to się wkrótce okaże:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik cyt. opinii (inne forum) IP: 195.189.52.* 12.08.06, 16:51 Open Travel Group i hotel o który pytasz forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=499246&t=499246&dest=305%7C0%7C0&id_oferty= Pozdrawiam: dominik Odpowiedz Link Zgłoś
oleczkaw Re: cyt. opinii (inne forum) 16.08.06, 08:30 hej, dziekuje za ten link. pojade i zobacze wszystko na wlasne oczy... narazie wkurza mnie ten skrocony pobyt. ciekawe o ktorej my bedziemy leciec... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doimka Re: cyt. opinii (inne forum) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:56 hej no i wróciliśmy...hotel zupełnie ok, czysto, miła obsługa no i trzeba się do bułgarskiego jedzenia przystosować.My wróciliśmy zadowoleni bo cel został osiągnięty- ciepłe morze i piękna pogoda...a co do mankamentów -trudno, trzeba się liczyć z tym że to inna kultura i juz. zycze udanych wakacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axelife Re: cyt. opinii (inne forum) IP: *.emrsn.co.uk 24.08.06, 11:14 A jak wygladaja naprawde te plaze w kitten? Bo na tym forum juz tyle sprzecznych opinii na ten temat czytalem ze boli glowa. czysto czy brudno, jaki piasek itd.? no i jak daleko do nich z Kitten Palace? A jak towarzystwo w hotelu? Wiekszosc ludzi mlodych czy raczej emeryci z niemiec? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: cyt. opinii (inne forum) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:52 Plaże ok, drobny piaseczek , leżaki płatne 3 leva parasol również 3 leva My wróciliśmy zadowoleni, bardzo fajne miasteczko Ludzie w hotelu ok, głównie polacy i czesi. My mieliśmy super towarzystwo: pozdrawiamy Wiktorów i Jaśków:-))) - Olafy buźka Odpowiedz Link Zgłoś
oleczkaw Re: cyt. opinii (inne forum) 25.08.06, 08:42 hej doimka:) dziekuje za informacje, ciesze sie ze piszesz pozytywne opinie. mam prosbe, czy mozesz przyslac jakies zdjecia na mojego maila? oleczkaw@gazeta.pl dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś