Gość: Aga i Karola IP: 81.219.30.* 27.08.06, 19:00 Czy Ktos jedzie 2 wrzesnia do Słonecznego Brzegu??? Wylot z Warszawy.pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Franek Re: Słoneczny Brzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:35 Hej, nie lece 2 września dl Słonecznego Brzegu, ale przygotujci dużo kaski....:- )) ceny o wiele wyższe niż w mniejszych miejscowościach nad Morzem Czarnym, właśnie wróciłem z Pomorie i jeździliśmy do Słonecznego Brzgu i Neseberu na plaże, więc doświadczyłem tego na własnej skórze, jeden przykład: parasol na plazy 6 lewa + 2 leżaki po 6 lewa każdy = 18 lewa czyli ok. 10 euro, więc z tego co pamiętam to drożej niż na Krecie...:-)), ale za to plaża na kilka kilometrów długa i kilkadziesiąt mertów szeroka, złociutki piaseczek i w miarę czysto....:-)), ponadto SB to super miejscowość do imprezowania b. dużo młodych Anglików i Niemców.....i bardzo blisko ślicznego Starego Neseberu!!!:-)) Życzę miłego wypoczynku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka14 Re: Słoneczny Brzeg 28.08.06, 18:20 Nieprzesadzajmy z cenami, ceny takie jak w Polsce na plazy, a jak poszukasz to zjesz i wypijesz za tanie pieniadze np knajpka HAVANA, plaze czysciutki w porownaniu do Rawdy gdzie plaze sa obrzydliwe, ale widze ze cos pogoda sie tam psuje na ten tydzien same burze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuperStar Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:42 Ja z moim chłopakiem lecimy 2 września do Bułgarii z Wawy. Lecimy z biura Opentravel do miejscowosci Sloneczny Brzeg, do hotelu Diamond. Mam nadzieje, ze bedzie cieplo i fajnie:) Podobno jest super plaza i ladny hotel. A Wy do jakiego hotelu sie wybierasz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga i Karola Re: Słoneczny Brzeg IP: 81.219.30.* 30.08.06, 11:02 My lecimy do CONDORA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sLIM Re: Słoneczny Brzeg IP: *.instalbud.pl 30.08.06, 12:56 poczytaj lepiej watek z tego forum o hotelo Diamond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: Słoneczny Brzeg IP: 193.108.194.* 30.08.06, 14:40 hej, ja lecę 2 września o 7.00 z Okęcia, do hotelu Bohemi w Słonecznym Brzegu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Słoneczny Brzeg IP: *.crowley.pl 01.09.06, 15:20 Witam wszystkich forumowiczów ja wyjeżdzam 4-go września z katowic, ale jade autokarem!! bedzie masakra :/ jade do hotelu Kokiche/Jasmine. Do zobaczenia na miejscu, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slim Re: Słoneczny Brzeg IP: *.instalbud.pl 01.09.06, 15:54 pewnie z Tramp Travel ok. 5 rano hehe - we all gonna die Odpowiedz Link Zgłoś
madzenta5 Re: Słoneczny Brzeg 01.09.06, 15:42 Ja lecę 2 września z Warszawy. Wylot o 5 rano:-( W jakim hotelu bedziecie? pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kouppo Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:01 czesc sama lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bunia Re: Słoneczny Brzeg 05.09.06, 13:50 ja lece w sobote rano :D z chłopakiem do sol planeta, też z neckermanna Odpowiedz Link Zgłoś